02 / 05 / 2024

Work Square iletişmi bilgileri

Work Square iletişmi bilgileri

MVK Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Work-Square karma projesinde, toplam 8 bin metrekarelik alana sahip büyüklükleri 55 m2 ile 410 m2 arasında değişen 40’a yakın mağazanın kiralamaları başlıyor...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Work Up Ataşehir iletişim bilgileri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde bulunan projede home office, iş merkezi ve loft gibi seçenekleri bulunuyor. Work Up Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim!

Tavan yüksekliği 5.50 metre olarak tasarlandığı proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Work Up Tatar Yapı satış ofisi iletişim telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi.

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim!

Ataşehir Work Up 5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen proje 40 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim!

Tatar Yapı Work Up/5.50 iletişim için 444 7 594 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Toplam 85 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje 1.400 metrekare ofis alanından oluşuyor.

Ataşehir Work Up iletişim!

Ataşehir Work Up iletişim numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanan proje 1.400 metrekare ofis alanından meydana geliyor.

My New Work Ataşehir iletişim!

My New Work Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 444 6 777. My Newwork Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu olarak yükseliyor...

Ağaoğlu My New Work projesi iletişim

Toplam 10 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Ağaoğlu My New Work projesi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 67 77. Proje, 80 milyon dolar değerinde parsel üzerinde konumlanıyor...

Ağaoğlu My New Work iletişim bilgileri

Ağaoğlu İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Ağaoğlu My New Work iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 6 777. Projede ofis satışları başladı..

Work Square Kurtköy ofis fiyatları!

Work Square Kurtköy ofis fiyatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Work Square iletişmi bilgileri Haberi

Work Square iletişmi bilgileri

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk; “Projede yaşamın 2014 yılı Eylül ayında başlamasını planlıyoruz ve iş programımız da buna uygun olarak ilerliyor. Work-Square’deki dairelerin yaklaşık % 60’ının satışı tamamlandı. Projede daireler dışında 150 odalı bir otel ve 40’a yakın da mağaza bulunuyor. Mağazalar için de kiralama görüşmelerine başladık. Belirlediğimiz konsepte ve mağaza karmasına uygun olması amacıyla kiralayacak olan firmaların ve markaların seçiminde hassas davranıyoruz” dedi.

Pek çok seçkin markanın temsilcileri ile görüşmelere başlandığını belirten Mavuk; “Work-Square’de, restoran, fast-food, pastane, kafe, gıda market, teknoloji market, tekstil, ev tekstili, banka gibi pek çok mağaza olacak. Hem projedeki ev sahiplerinin, hem de Kurtköy’de yaşayan herkesin faydalanabileceği kaliteli hizmetler sunan ulusal ve uluslararası markaların Work-Square’de yer almasını amaçlıyoruz.” şeklinde...