19 / 05 / 2024

Workindocom hizmet çeşitliliği

Workindocom hizmet çeşitliliği

Firmalardan personele inşaat sektörünün buluşma noktası olan Workindocom, istikrarlı büyümesini sürdürerek hizmet çeşitliliğini artırdı.

Türk çelik sektörü pazar çeşitliliğiyle yatırımcılara avantaj sağlıyor!

Türk çelik sektörü, gerek pazar çeşitliliği gerekse artan üretim talepleriyle yatırımcılarına avantajlar sağlıyor.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Workindocom hizmet çeşitliliğini artırdı!

Firmalardan personele inşaat sektörünün buluşma noktası olan Workindocom, istikrarlı büyümesini sürdürerek hizmet çeşitliliğini artırdı.

TOKİ 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ 22 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 22 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 15 Ekim'de!

Türkiye Genelinde TOKİ tarafından yapılacak olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 18nci Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 7 Ağustos'ta!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 18nci Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Workindocom hizmet çeşitliliği Haberi

Workindocom hizmet çeşitliliği

“Bu Sitede İş Var” mottosuyla yola çıkan ve inşaat sektöründe ilk etapta firmalar, taşeronlar ve çalışanlar için kariyer çözümleri sunan Workindocom, yaptığı satın almalar ve girişimlerle birlikte hizmet çeşitliliğini artırdı.

Workindocom yeni dönemde kariyer fırsatlarının yanı sıra inşaat sektöründe ürün veya hizmetlerin alım-satım ve kiralamaları, talep oluşumu, teklif toplama, e-ihale, hizmet satma-alma, ürün alma, ürün kiralama gibi birçok konuda çözümler sunuyor.

Firma olarak her geçen gün büyüyerek sektöre katma değer sağlamaya devam ettiklerine değinen Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Kariyer platformu olarak başladığımız yolculuğumuzda yeni girişimlerimizle bakış açımızı her geçen gün genişletiyoruz. Kazandığımız yeni perspektifler ufkumuzu açarak bizi farklı yatırımlara yöneltip daha da motive ediyor. Workindo.com olarak hem ulusalda hem de globalde firmaların, taşeronların ve çalışan personelin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi...