02 / 05 / 2024

www.sahibinden.com iPad emlak

www.sahibinden.com iPad emlak

sahibinden.com, 1 milyondan fazla emlak ilanının harita üzerinde aranabilmesini sağlayan iPad Emlak Uygulaması’nı kullanıma sundu

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Sahibinden.com'dan büyük destek! Bu proje için 25 milyon destek veriyor!

Sahibinden.com, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Birlikte Yeniden İnşa Edelim" projesini hayata geçirmiştir. Bu proje deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımızın yeniden toparlanmasına yardımcı olmak amacıyla yapılmış olup 25 milyon TL katkı sağlamıştır.

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’un yapmış olduğu açıklamaya göre; şirket, motorlu kara taşıtı ticareti ile ilgili olarak şeffaflığı artırmak aynı zamanda tüketiciyi korumak için önemli bazı değişiklikleri hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar…

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı!

Sahibinden.com bireysel üyelerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile üyeler sahibinden.com'dan ev kazanma fırsatı yakalayacak.

www.faydabul.com ile emlak sektöründe yeni bir fırsat!

Emlak sektörüne getirdiği hareketlilik ile dikkat çeken www.faydabul.com web sitesi 14 sektörde marketplace modelinde hizmet veriyor.

Konut fiyatlarına ‘3. Köprü’ dopingi!

Sahibinden. com'un emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan bölgelerde konut fiyatlarında artış gözlemlendi.

www.imardurumu.com Şubat'ta hizmete girecek!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin mülkün imar durumunu kısa sürede ve tek tuşla sorgulayabileceği on-line hizmet portalı www.imardurumu.com şubatta hizmete giriyor.

sahibinden.com Yeşil Ofis Sertifikası aldı!

sahibinden.com, WWF Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı’nı başarıyla tamamlayarak, WWF Türkiye'den “Yeşil Ofis Sertifikası” almaya hak kazanan ilk e-ticaret şirketi oldu.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Referans Bahçeşehir'in www.referansbahcesehir.com sitesi açıldı!

KİPTAŞ ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için www.referansbahcesehir.com internet sitesi üzerinden ön talep süreci başladı. Referans Bahçeşehir projesinde satışlar yakında başlayacak...

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

www.sahibinden.com iPad emlak Haberi

www.sahibinden.com iPad emlak

Mobil dünyadaki yeniliklerini sürdüren sahibinden.com, iPad Emlak Uygulaması’nı hayata geçirdi. Ücretsiz olan uygulama ile sahibinden.com’da yer alan 1 milyondan fazla emlak ilanı harita üzerinde aranabiliyor. 


Emlak ilanlarının harita üzerinde fiyat bilgileri ile birlikte görüntülenebilmesini sağlayan sahibinden.com iPad Emlak Uygulaması, tüm emlak kategorileri ve kriterleri için filtreleme yapmaya olanak tanıyor. İlanın bulunduğu konum için harita üzerinden yol tarifi alınabilen uygulama ile kullanıcılar, sahibinden.com üzerindeki mesajlarını okuyabiliyor ve yanıtlayabiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca istedikleri ilanları kolayca favorilerine ekleyebildikleri gibi, bu ilanları e-posta ile paylaşabiliyorlar. 


sahibinden.com iPad Emlak Uygulaması ücretsiz olarak AppStore’dan indirilebiliyor. 


sahibinden.com


Aksoy Group bünyesinde, 2000 yılında kurulan sahibinden.com, yenilikçi ürün ve hizmet uygulamaları ile internet alanındaki standartların belirleyicisi olmaya devam ediyor. 225 çalışanı, ayda 22 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 2,5 milyara yaklaşan sayfa görüntülemesi ile...