07 / 05 / 2024

Wyndham Rewards ücretsiz otel

Wyndham Rewards ücretsiz otel

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

Academic Life projesinden daire alanların eşyaları ücretsiz döşeniyor!

Seydanlar İnşaat, Umuttepe'de yaptığı prestij projesi Academic Life'den daire alan müfterilerinin evini ücretsiz döşüyor. Firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor.

Academic Life'tan ev alınların dairesi ücretsiz döşeniyor!

Seydanlar İnşaat, Umuttepe'de yaptığı prestij projesi Academic Life'den daire alan müfterilerinin evini ücretsiz döşüyor. Firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor.

Emlak İstasyonu emlak mezunlarına ücretsiz franchise veriyor!

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Ceo'su Birol Polat 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını çizdi.s

Kurban Bayramı nedeniyle yollarda ücretsiz uygulama başladı!

Kurban Bayramı nedeniyle otoyol ve Boğaziçi ile FSM köprülerinden ücretsiz geçişler gece yarısından itibaren başladı. Uygulamanın 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecek.

Manisa Alaşehir'de ev yaptırmak isteyenlere ücretsiz mimari destek!

Manisa Alaşehir Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen köylerde yaşamını sürdüren vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak ve bunun içinde üç farklı tipte proje hazırlandı .

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Hawthorn Suites By Wyndham Oteli'nin yüzde 25’i satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.

Çumra Belediyesi’nden Ücretsiz Proje Desteği!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Konya Çumra'da 30 mahallede ücretsiz tip projesi verilecek!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle beraber devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Çevreye Duyarlı Tesis belgesi aldı!

Wyndham Grand İstanbul Europe Hotel Turizm Bakanlığı’nın belirlediği standartlara uyarak Çevreye Duyarlı Tesis belgesi sahibi oldu ve Yeşil Yıldız almaya hak kazandı.

Alaşehir'de köyde ev yaptırana ücretsiz proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara, yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak. 3 tip proje hazırlandı.

Wyndham Rewards ücretsiz otel Haberi

Wyndham Rewards ücretsiz otel

“You’ve Earned ThisTM” (Sen bunu kazandın), sloganı ile 11 Mayıs'dan itibaren seyahatseverlerle tanışacak olan yeni Wyndham Rewards programı, anlaşılması zor ve değerinin altında puan kazandıran sadakat programlarına sahip turizm sektöründeki eski trendleri altüst ediyor ve sadakat programları alanında bir ilke imza atarak, üyelerine bol puanlı bir yapı ve ücretsiz konaklama ödül oranları sunuyor.


Programın temel özellikleri arasında şunlar yer alıyor:


“Go FreeSM” ödülü: Sadece 15 bin puanla üyeler, herhangi bir gün kısıtlaması olmaksızın dünya çapında programa dahil 7 bin 500’den fazla otelde ücretsiz konaklama hakkı kazanabilirler.


· “Go FastSM” ödülü: Puanlarını daha erken kullanmak isteyen ya da daha az ücretle daha fazla konaklamak isteyen üyeler, 3 bin puan ile birlikte nakit ödeme yaparak uygun otellerde bir gecelik yer ayırtabilirler.


"Daha hızlı ödül için...