17 / 05 / 2024

X Beach Restaurant ulaşım

X Beach Restaurant ulaşım

JÜPİTER Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen X Beach Restaurant, bu yaz Yalıkavak 'ta hizmet verecek.

Bodrum X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı!

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Monshı Group Turizm Restaurant Otomotiv Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monshı Group Turizm Restaurant Otomotiv Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdur Rahman tarafından kuruldu. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü revize değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün revize değerleme raporunu yayınladı...

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi hakkında açıklama yaptı.

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bora Oğul Boran ve Tuna Ceylan ortaklığında kuruldu.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Bodrum İlayda Beach Club icradan satılıyor!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan İlayda Beach Club adıyla işletilen gayrimenkul 23 milyon 953 bin 230 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gaıa Beach Hotel Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Ataşehir'de kuruldu.

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Saygın, Sercan Çelik ve Tolga Çelik ortaklığında kuruldu. 

X Beach Restaurant ulaşım Haberi

X Beach Restaurant ulaşım

300 metrelik alana yayılan kumsalıyla dikkat çeken mekânda, Malpler'den getirilen 500 ton kumla misafirler kendilerini tropik bir tatil cennetinde hissedecek. 



Eğlence sektörünün başarılı işletmecisi Ergun Yıldız'ın işletmeciliğini yaptığı X Beach Restaurant, 500 kişilik kapasiteye sahip. 



Habertürk...