08 / 05 / 2024

Xinjiang Alkut

Xinjiang Alkut

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Uygur Özerk Bölgesi Urumçi Şehrinde faaliyet gösteren Xinjiang Alkut Şirketler Grubu Ankara İli Kızılcahamam İlçesi'nde Sağlık ve Turizm Alanında yatırım faaliyetlerine başladı.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Xinjiang’da inşaat sektörü 200 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde inşaat sektöründe üç yılda 200 bin yeni istihdam yaratılması hedefleniyor...

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Taşkorgan Havalimanı'nın inşaatı başladı!

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nin güneyinde yer alan Kaşgar kentine bağlı Pamir Yaylası'nda Taşkorgan Havalimanı'nın yapımına başlandı.

Asya Kalkınma Bankası'ndan Sincan'a yatırım!

Asya Kalkınma Bankası (ADB), Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'ne 150 milyon ABD Doları yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Alkut Kızılcahamam'a turizm yatırımı yapacak!

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Uygur Özerk Bölgesi Urumçi Şehrinde faaliyet gösteren Xinjiang Alkut Şirketler Grubu Ankara İli Kızılcahamam İlçesi'nde Sağlık ve Turizm Alanında yatırım faaliyetlerine başladı.

Tahir Ün Xinjiang : Atayurdu Fotoğraf Sergisi 21 Mayıs!

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi, 21 Mayıs -1 Haziran 2013 tarihleri arasında Tahir Ün’ün ‘Xinjiang : Atayurdu" fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor...

Xinjiang Alkut Haberi

Xinjiang Alkut

Adı geçen şirketler grubunun Ankara'da kurduğu Ankara Urumçi Tarım A.Ş ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Ankara Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar'ın himayelerinde düzenlenen protokol imza töreni Ankara Valiliği toplantı salonunda gerçekleşti.


50 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi tarafından yaklaşık 2 yıldır yürütülen yatırım tanıtım çalışmaları neticesinde planlanan yatırım, Ankara'ya sağlık ve turizm alanında ilk etapta yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.


ŞİFALI BİTKİLER TARLASI

Kızılcahamam'da termal sağlık turizminin Uygur ve Çin uzmanlığını içeren tamamlayıcı tıp uygulamaları ile birleştirilecek olan projede alanında yetişmiş Uygur ve Çin doktorları geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemleriyle tedavi yapacaklar. Ayrıca Uygurlu yatırımcılar Kızılcahamam'a maliyeti 100 milyon doları aşan en yeni teknolojilerle donatılmış Uygur ilaç fabrikasını kurmayı planlıyor. Yatırımcılar ilaçların ham madde...