02 / 05 / 2024

Y Emlak adres

Y Emlak adres

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Saleem Salem Heraytani tarafından kuruldu.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Badreddıne Cherıf tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 25 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi tarafından, Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğüne ait 49 gayrimenkul 24 milyon 970 bin 312 TL'ye satışa çıkarıldı. 

Mustafa Cengiz'den Florya ve Riva açıklaması!

Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısı hakkında konuşan Mustafa Cengiz, "Bu toplantıyı Emlak Konut’un yaptığı fesih ile alakalı yaptığımız KAP açıklaması sebebiyle yaptık" dedi...

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Saleem Salem Heraytani tarafından kuruldu.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Bostancı'da 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü tarafından Bostancı'daki balıkçı barınağı 10 yıllığına kiraya veriliyor...

Çekmeköy'ün çehresi değişiyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

Yeni nesil ofisler eğlenceli alanlara dönüşüyor!

Omurga Portföy Emlak Yatırım Direktörü İlhami Akkum, “İş merkezleri kalifiye yetenekleri çekebilmek için ‘yaşam-iş-eğlence’ alanları yaratmaya başlıyor. Bu alanlar start-up’lar ile canlanacak” dedi.

Major Kurtköy Evleri adres!

Major Kurtköy Evleri projesi Ana Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Proje konumu gereği metronun hemen yanında ulaşım avantajı sağlayan noktada yükseliyor...

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Kadıköy ve Üsküdar'da 8,5 milyon TL'ye satılık iki gayrimenkul!

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, Kadıköy Merdivenköy ve Üsküdar Çengelköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Y Emlak adres Haberi

Y Emlak adres

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Saleem Salem Heraytani tarafından kuruldu.

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, imalatı, alımı ve satımı konularında faaliyetlerde bulunmak. 2-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 3-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 4-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 5-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 6-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...