07 / 05 / 2024

YAD

YAD

Uluslararası mimari yarışmalarda projeleri ödül alan mimar Gökhan Avcıoğlu, İstanbul'daki bazı alanlarda yapılacak binalar için halk oylaması yapılmasını teklif etti

Afet Yeniden İmar Fonu'nun ayrıntıları resmen belli oldu! İşte çok konuşulacak detaylar...

Depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla hazırlanan Afet Yeniden İmar Fonu ile afet bölgesinin altyapı ve üstyapı çalışmaları karşılanacak. Bağış, yadım ve hibeler bu fonda toplanarak depremin etkilediği 11 kent için ihyası için kaynak aktarılacak.

Almanya Cumhurbaşkanı: Artan enerji fiyatlarından dolayı, yoksullar evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya!

“Artan fiyatlar nedeniyle kiralarını veya hizmet bedellerini ödemekte zorluk çeken yoksul Alman vatandaşları, evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır” diyen Almanya Cumhurbaşkanı, ülkedeki enerji krizinin boyutunu gözler önüne serdi. İşte haberin detayları..

Şorbacı Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şorbacı Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adem Durna ve Zıyad Shorbajı ortaklığında kuruldu.

Fynamics İnvestments Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fynamics İnvestments Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed R. Saud Alalawi ve İyad Farhan Ali Hayel tarafından kuruldu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz  Çakır, Savaş Karabulut, Yohannes Ayalew Haılemıcael ve Zıyad Delıl Hassen ortaklığında kuruldu. 

Aldqmaq Tekstil İnşaat Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldqmaq Tekstil İnşaat Turizm Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Al Dqmaq tarafından kuruldu. 

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamam Dabol, Manal Daboul, Abdulraheem Daaboul ve Mohammad Zıyad Daher ortaklığında kuruldu. 

Alsarie Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alsarie Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Othman Saleh O Khalıfa, Zıyad A. B. Elrugate ve Ahmed Faraj  H. Alsaadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim 2017'de kuruldu. 

İstanbul en güvenli kentler arasında!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Dünyanın herhangi bir metropolü ne kadar terör tehdidi ile karşı karşıyaysa İstanbul’da ancak o kadar terör tehdidi ile karşı karşıyadır. Genel metropol karşılaştırmalarında da İstanbul en güvenli kentler arasında" dedi.

Al Emin Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Al Emin Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Mohammed Saeed Zıyad S Alzaım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Kocasinan Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Çolakbayrakdar’ın şehitleri yad ederek başladığı meclis toplantısında 18 madde görüşülerek karara bağlandı.

Binali Yıldırım'da 3. Köprü geçiş ücretleri açıklaması!

Binali Yıldırım, 3. Köprü ücretleri hakkında açıklamada bulundu. Yıldırım, " Bu köprüyü devletin bütçesinden yapmıyoruz. Bu köprünün bir maliyeti var.Burada şaşırılacak ya da yadırganacak bir şey yok. " dedi.

YAD Haberi

YAD


Avcıoğlu, "Bir şey yapılmadan önce İstanbulluların fikrinin alınması gereken alanlar var. Ona doğru gidiyoruz." dedi.


Koç Grubu'nun İstanbul Zeytinburnu'nda Veliefendi Hipodromu'na komşu eski fabrika arazisi üzerinde, 38 kat imar izni olmasına rağmen 19 katlı bir rezidans kulesi yapılıyor. Arsa üzerinde Kiptaş, YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığıyla inşa edilen, The İstanbul Residence ismi verilen kulenin mimarı Gökhan Avcıoğlu. Rezidans için dün yapılan basın toplantısında konuşan Gökhan Avcıoğlu, İstanbul'un yüksek katlı binalarla ilgili bir siluet arayışı içinde olduğunu, yüksek binaların birbirinin ve şehrin manzarasını etkiler hale geldiğini söyledi. 


Avcıoğlu, çok katlı çok sayıda bina olmasından dolayı binaların içi kadar dışının, mimarisinin de önemli hale geldiğine dikkat çekti. Sultanahmet Camii'nin minareleri arasından gözüken Zeytinburnu sahilindeki gökdelenle ilgili, "Siz olsanız böyle bir proje çizer...