02 / 05 / 2024

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Altunbulak tarafından 13 Ekim 2017'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlhan Bulut tarafından kuruldu.

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dcc Rayem Altyapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yıldız, Koray Batur, Brışcan Yıldız, Naim Yıldız ve Sıtkı Atilla Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bülent Altunbulak tarafından 13 Ekim 2017'de kuruldu. 

Yağız Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında konut, işyeri, turizm tesisleri,otel,termal tesisler,sağlık ve kür merkezleri,eğlence tesisleri,rekreasyon alanları,sanayi tesisleri,fabrikalar açık alanlar, bahçeler, yol, sulama kanalları, kanalizasyon, dekapaj işleri, drenaj, içme ve kullanma suyu gibi her türlü mekan ve alanı tasarlamak için, mimari projeler, iç mekan dekorasyon projeleri ile sıhhi tesisat, asansör, LPG, klima, ısıtma,iklimlendirme,kalorifer,doğalgaz,aydınlatma,elektrik elektronik v.b.tüm mühendislik projelerini hazırlamak, hazırlatmak, çoğaltmak, harita, şehircilik, kentsel planlama,peyzaj, aplikasyon çalışmaları, parselleme işleri, zemin etütleri, Küresel Uygulama Sistemleri (G.P.S.), Kent Bilgi Sistemleri projeleri, statik ve kesin hesap ile başka tüm mühendislik hizmetleri, danışmanlık, organizatörlük hizmetleri sağlamak, vermek, ithalat...