12 / 05 / 2024

Yağlıca projeleri

Yağlıca projeleri

Yığılca ilçesinde inşaatına başlanan mermer ocağını protesto eden köy sakinleri, sondaj makinesinin çalışmasına da izin vermedi. Köy sakinleri, ikna çabalarına rağmen oturma eylemini hala sürdürüyor.

Etimesgut Bağlıca Mahallesi'nde imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut İlçesi, Bağlıca mahallesi 85065 (1. Etap uygulama), 85074 (2. Etap uygulama) 85088/2 ve Alsancak mahallesi 85076 nolu parselasyon planları askıya çıktı.

Trabzon Yaşlı Destek Merkezi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sahilde hayata geçirilen Yaşlı Destek Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi projesi yıl içinde açılacak!

Gerze Beleediyesi tarafından hayata geçirilen Yaşlılar Evi projesi 2018 yılı içinde açılacak. Proje 25 odalı ve 50 yataklı olarak inşa ediliyor. 

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Konut reklamlarında yapılan başlıca 8 hata!

Sare Medya Ajans başkanı Mehmet Durgut, reklam sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Peki konut projeleri reklamlarında yapılan başlıca hatalar...

İstanbul'da konutta en yaşlı ilçe Fatih!

İstanbul'da konut yaşı ortalama 12 olarak belirlendi. Fatih İlçesi 26 yılla İstanbul'un en yaşlı ilçeleri arasında ilk sırada yer alıyor. Fatih'i Adalar İlçesi 25 yılla, Beyoğlu İlçesi 24 yılla, Güngören İlçesi ise 21 yılla takip ediyor. 

3 ilde 250 milyon dolarlık yaşlı bakım evleri açılacak!

Muğla, Aydın ve İzmir’de yatırımcılar yaşlı bakım evleri açıyor. Yapılacak toplam yatırım 250 milyon doları bulacak

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Taşlıca Sanayi Camisinin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi ve Taşlıca Sanayi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından yapımına başlanılan Taşlıca Sanayi Camisinin temeli bugün atıldı.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Yağlıca projeleri Haberi

Yağlıca projeleri

Yığılca ilçesinde mermer ocağı inşaatına başlanmasını protesto eden Yoğunpelit köyü sakinleri, sondaj makinesinin çalışmasını engelledi. 


Bölgede mermer ocağı kurmak isteyen şirketin yetkilileri, dün gece sondaj makinesini çalışma yapılacak alana yerleştirdi. Doğa ve su kaynaklarının zarar göreceğini öne süren köy sakinleri, oturarak çevresini kuşattıkları makinenin kaldırılmasını istedi. 


Şirket yetkilileri, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri eşliğinde daha önce de benzer eylem yapan köy sakinlerini iknaya çalıştı.


Köy sakinleri, ikna çabalarına rağmen oturma eylemini...