01 / 07 / 2024

yağmahan taahhüt şirketi

yağmahan taahhüt şirketi

Yağmahan İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 11 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Muzaffer Yağmahan tarafından kuruldu...

Bozder İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozder İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demir tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ya Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ahmet Aldemir tarafındna kuruldu.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Fidan, Davut Yağız, Savaş Yağız tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Eraslan Global Turizm İnşaat Taahhüt Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Global Turizm İnşaat Taahhüt Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Burak Şentürk ve Yaşar Eraslan kuruldu.

yağmahan taahhüt şirketi Haberi

yağmahan taahhüt şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Taşdelen Şile Otoban Üzeri Kirazlıdere Mahallesi Kışla Caddesi Havuz Sokak İlhan Plaza NO:20/8 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Muzaffer Yağmahan tarafından...