01 / 07 / 2024

Yağmur Konutları 2 fiyatları

Yağmur Konutları 2 fiyatları

Yağmur Konutları 2 'de minimum fiyat 180 bin lira olarak belirlendi. 70 adet konutun yer aldığı projede otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu bulunuyor...

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, yeni binalara 'yağmur suyu toplama sistemi' zorunluluğu getirildi.

Gaziantep'te yağmur nedeniyle 2 katlı ev çöktü!

Gaziantep'te etkisini gösteren yağışlar iki katı evin çökmesine neden oldu. Ev çökmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı. 

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emre Aşık'ın eşi Yağmur Sarnıç'tan ev isyanı!

Eski futbolcu Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç, parasının olmadığını öne sürerek ev tutamadığını dile getirdi. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray evinin kapılarını ilk kez açtılar!

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hiyasettin Yağmur tarafından kuruldu.

Yağmur Ünal'dan miras kavgası açıklaması!

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, pek çok ünlü sanatçının ölümünden sonra yaşanan miras kavgalarına ilişkin kendisine sorulan soru üzerine açıklamalarda bulundu. Ünal, ablasıyla arasında öyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Yağmur Konutları 2 fiyatları Haberi

Yağmur Konutları 2 fiyatları


Yağmur Konutları 2 projesi Antalya Gebizli 'de inşa ediliyor. Durmazlar Grup imzası taşıyan projenin satış süreci devam ediyor.


5 blok halinde yükselen Yağmur Konutları 2 'de 70 adet konut yer alıyor. Proje 4 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Antalya Yağmur Konutları 2 'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Yağmur Konutları 2 fiyat listesi: 

2 oda 1 salon daireler 180 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 280 bin liradan;

4 oda 1 salon daireler ise 360 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Yağmur Konutları 2 'de; otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness...