19 / 05 / 2024

yahşi İasos Bodrum

yahşi İasos Bodrum

Bodrum Yahşi'de yer alan İasos Bodrum'da 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. Projenin teslimlerinin Temmuz 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

O ilde Hazine'ye ait 14 arsa yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Aksaray Sarıyahşi Milli Emlak, Aksaray ili, Sarıyahşi ilçesinde yer alan Hazine'ye ait 14 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Aksaray Sarıyahşi'de arsaların fiyatları ne kadar? 

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Bodrumin projesi, Bodrum'da Ortakent Yahşi mevkiinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Bodrumin projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İnşaat yapanlar, yapacak olanlar dikkat! Otoparktan, konut alanına kadar birçok değişiklik yapıldı!

İnşaat yapanlar ve yapacak olanlar için çok önemli bir haber geldi. Yönetmelikte yapılan değişiklikle bodrum katlarına yapılacak zorunlu otoparktan, ofislerin konut alanına dönüştürülmesine kadar birçok değişiklik yapıldı.

TOKİ Aksaray Sarıyahşi’de 108 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Aksaray Sarıyahşi projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Sarıyahşi projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Sarıyahşi 2022 sosyal konut projesi...

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

yahşi İasos Bodrum Haberi

yahşi İasos Bodrum


İasos Bodrum projesi Meta Bilişim İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 34 adet villa bulunuyor. 


Bodrum Yahşi'de yer alan projedeki villalar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Denizde 130 metre mesafedeki İasos Bodrum'daki villalar 220 metrekare alana sahip. 


Yahşi İasos Bodrum'da fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşin ödeme yaparak kalan yüzde 50'yi teslimde ödüyor. İasos Bodrum'un teslimlerinin Temmuz 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


8,5 dönüm alan üzerinde inşa edilen projede tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, güvenlik, ortopark ve yüzme havuzu bulunuyor.



Ceren...