29 / 04 / 2024

yahya kaptan kavşağı

yahya kaptan kavşağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü ’nün 2009 tarih ve 287 sayılı kararına istinaden D-100 Karayolu Yahya Kaptan Işıklı Kavşağı kapatılacak.

Kocaeli Yahya Kaptan Terrace'de fiyatlar artmayacak!

Kocaeli’de inşa edilen Yahya Kaptan Terrace Evleri’nin inşaatı tam gaz devam ediyor. 300 milyon TL'ye hayata geçirilen projede daire satışları devam ediyor.

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Kocaeli Yahya Kaptan'da 3 yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, D-100 karayolu Yahya Kaptan mevkiinde transit geçişini sağlamak ve trafik ışıklarını kaldırmak amacıyla 3 ayrı noktaya yaya köprüsü inşa edecek.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Kocaeli Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı. Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Kocaeli Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde yol çalışmaları bitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Akçakale-Sırrın Köprülü Kavşağı hayata geçiyor!

Şanlıurfa Akçakale - Sırrın Köprülü Kavşağı projesi hayata geçiyor. Köprülü kavşakların yapımı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bulunan ağaçlar zarar görmeden sökülerek farklı yerlere taşınıyor.

yahya kaptan kavşağı Haberi

yahya kaptan kavşağı

Kavşağın 1 Kasım 2014 tarihi itibari ile Yahya Kaptan yönüne sola dönüş cebi kullanılamayacak. İstanbul yönünden Ankara istikametine ilerlerken Yahya Kaptan’a dönmek için kullanılan ışıklı kavşak karar gereği kapatılıyor. Karar kasım ayından itibaren uygulanacak.




YAHYA KAPTAN’A ALTERNATİF ULAŞIM


İstanbul yönünden gelerek Yahya Kaptan’a girecek araçlar Kandıra Sapağı olarak bilinen Akçakoca Kavşağı’nı geçerek Yahya Kaptan yonca kavşağı üzerinden Kandıra yönüne dönecekler. Araçlar buradan yeni yapılan köprülü kavşağı kullanarak Yahya Kaptan’a erişebilecekler.


DÖNÜŞLER YAHYA KAPTAN YONCA KAVŞAĞINDAN


Yahya Kaptan’dan Ankara yönüne çıkacak araçlar D-100 üzerinden Yahya Kaptan Yonca Kavşağı’nı kullanacaklar. Kapatılacak olan Yahya Kaptan ışıklarına çıkan Akasyalar Caddesi sadece Ankara yönünden Yahya Kaptan’a girişler ve Yahya Kaptan’dan İstanbul yönüne çıkışlar için kullanılacak.

Kocaeli Büyükşehir...