29 / 04 / 2024

Kocaeli Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı!

Kocaeli Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açıldı. Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki fabrika bölümünde yaptığı köprülü kavşak trafiğe açıldı. Daha önce hizmet vermeye başlayan yan yollar ve İstanbul-Ankara yönü köprü geçişinden sonra Ankara-İstanbul yönü de hizmete girdi. Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor. Kuzey yan yolda tamamlandığında Yahya Kaptan’a girmek isteyen araçlar bu güzergahtan ulaşım sağlayacak. Yine D-100’e geçecek araçlar da, kuzey yan yolu kullanabilecek.


Kavşağın trafiğe açılmasıyla birlikte İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul yönü trafiği köprü üstünden transit hale getirildi. Çuhane caddesine sapacak olan araçlar da İstanbul istikametinden güney yan yol üzerinden,  Ankara  istikametinden sapacak araçlar da kuzey yan yoldan köprü altındaki ışıklı kavşaktan dönerek ulaşabilecek.



Hürriyet 


Geri Dön