29 / 04 / 2024

yahya kaptan

yahya kaptan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü ’nün 2009 tarih ve 287 sayılı kararına istinaden D-100 Karayolu Yahya Kaptan Işıklı Kavşağı kapatılacak.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükkara tarafından kuruldu.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Kaptan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Metal Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kutlu tarafından kuruldu.

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaptan Duru Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kavuk tarafından kuruldu.

Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir?

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir? Hisham Younis Yahya Qafisheh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hisham Younis Yahya Qafisheh'in biyografisi...

Trend GYO Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşı oldu!

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Hisham Younis Yahya Qafisheh, Türk vatandaşlığına geçmesi nedeniyle Haşmet Aslan ismini aldı. 

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Raci Kaptan Kolaylı kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Raci Kaptan Kolaylı kimdir? Raci Kaptan Kolaylı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raci Kaptan Kolaylı'nın biyografisi...

yahya kaptan Haberi

yahya kaptan

Kavşağın 1 Kasım 2014 tarihi itibari ile Yahya Kaptan yönüne sola dönüş cebi kullanılamayacak. İstanbul yönünden Ankara istikametine ilerlerken Yahya Kaptan’a dönmek için kullanılan ışıklı kavşak karar gereği kapatılıyor. Karar kasım ayından itibaren uygulanacak.




YAHYA KAPTAN’A ALTERNATİF ULAŞIM


İstanbul yönünden gelerek Yahya Kaptan’a girecek araçlar Kandıra Sapağı olarak bilinen Akçakoca Kavşağı’nı geçerek Yahya Kaptan yonca kavşağı üzerinden Kandıra yönüne dönecekler. Araçlar buradan yeni yapılan köprülü kavşağı kullanarak Yahya Kaptan’a erişebilecekler.


DÖNÜŞLER YAHYA KAPTAN YONCA KAVŞAĞINDAN


Yahya Kaptan’dan Ankara yönüne çıkacak araçlar D-100 üzerinden Yahya Kaptan Yonca Kavşağı’nı kullanacaklar. Kapatılacak olan Yahya Kaptan ışıklarına çıkan Akasyalar Caddesi sadece Ankara yönünden Yahya Kaptan’a girişler ve Yahya Kaptan’dan İstanbul yönüne çıkışlar için kullanılacak.

Kocaeli Büyükşehir...