01 / 05 / 2024

yakacık satılık daire fiyatları

yakacık satılık daire fiyatları

Hızlı bir gelişim ve prim potansiyeline sahip olan Kartal Yakacık satılık daire fiyatlarını araştırdık. Kartal Yakacık satılık daire fiyatları 193 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor....

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Tual Adalar Konutları Yakacık daire fiyatları!

Tual Adalar Konutları Yakacık daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tual Adalar Konutları'nda teslimler 2018 yılında yapılıyor...

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık!

Hill Kartal Rezidans Yakacık satılık dairelerin fiyatları yüzde 15 indirimle 225 bin liradan başlıyor. Hill Kartal Rezidans projesinde daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılacak...

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık!

Yakacık Hill Kartal satılık daire alanları 77,61 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika yakınlıkta bulunan proje 193 tane daireden oluşuyor.

Hill Kartal Yakacık satılık daire!

Hill Kartal Yakacık satılık daire alanları 77.61 ile 175.92 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 2 dakikalık mesafede olan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanıyor.

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları!

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Marina'ya 8 dakika yakınlıkta olan proje buhar odası ve teras havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları!

İş GYO'nun Kartal Manzara Adalar projesinde satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Kartal Yakacık Manzara Adalar'da aylık taksit ödemeleri 2 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor...

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık!

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO tarafından hayata geçirilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık daire!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık daire tipleri 1+1'den 5+12e kadar farklılık gösteriyor.

yakacık satılık daire fiyatları Haberi

yakacık satılık daire fiyatları

Kartal'daki hızlı gelişimden nasiplenen Yakacık, konut yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Ard arda hayata geçirilen yeni konut projeleriyle hızla yeni yüzüne kavuşan bölgede, şu anda Nev Yapı, Mesa Mesken, Demirli Yapı, Tek Yapı, Ekşioğlu Teksan ve Çavuşoğlu İnşaat'ın konut yatırımları bulunuyor. 

Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken bu Kartal Yakacık satılık daire fiyatları ise 193 bin TL'den başlıyor 1 milyon 500 bin TL'nin üzerine kadar çıkıyor. Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim. İşte tüm detayları ile Kartal Yakacık satılık daire fiyatları....




New Yakacık'ta 240 bin TL'ye 2+1

New Yakacık projesi Nev Yapı güvencsiyle inşa ediliyor. 5 bin 500 metrekare alan üzerinde...