03 / 05 / 2024

Yakacık yeni park

Yakacık yeni park

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakacık Havuz Sokak’ta yapımı devam eden park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, sorumlulardan bilgi aldı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ'den Ankara Yakacık'a 479 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Gölcük Milli Parkı’na 25 bungalov geliyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihale yapılacak!

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Bolu'nun sembollerinden olan Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihaleye çıkıldı.

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Royal Group'tan Yakacık'a 2 yeni konut projesi!

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Alanya Kuzyaka'ya yeni park!

Alanya Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yeni park alanları ve çocuk parkları inşa etmeye devam ediyor. Kuzyaka Mahallesi’ne yeni bir çocuk parkı kazandırıldı.

Yakacık yeni park Haberi

Yakacık yeni park

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal ve Kartal halkı için yapılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Meclis üyesi Yücel Süslü ve beraberindeki heyet Yakacık’ta yapımı devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi. Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımına devam eden parkta Başkan Op. Dr. Altınok Öz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimat verdi.

Başkan Altınok Öz, göreve geldiği günden itibaren Kartal’da yeşil alanların iki kat artırıldığını, tankerlerle park sulamanın sona erdirilip otomatik sulamaya geçildiğinin de altını çizdi. Parklarda güneş enerjisi ile aydınlatma yapıldığını ve yeni parklar için çalışmaların devam edeceği söyledi.

Yaklaşık 17 bin dönüm üzerine yapımı devam eden Yakacık’taki parkta; 800 metrekare futbol sahası,...