14 / 05 / 2024

Yakacıkta satılık daire

Yakacıkta satılık daire

1997 yılında Yakacık'ta, 42 bin konutun yer aldığı yeni bir uydukent yükseliyormuş. 200 bin nüfusun yaşayacağı uydukent, ucuzluğu nedeniyle kiracıların da büyük ilgi gösterdiği yerleşim merkezi durumundaymış.

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları!

Esenyurt Nlogo satılık daire fiyatları 2+1'lerde 299 bin TL'den başlıyor. Torium AVM’ye 5 dakika uzaklıkta olan projede teslimlerin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Babacan Premium Esenyurt satılık daire!

Babacan Premium Esenyurt satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje metrobüse 500 metre yakınlıkta yer alıyor.

Hill Kartal Yakacık satılık daire!

Hill Kartal Yakacık satılık daire alanları 77.61 ile 175.92 metrekare arasında değişiyor. E-5 karayoluna 2 dakikalık mesafede olan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Nurol Park Güneşli satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de bulunan proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunyor. Nurol Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı Şubat ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Fikirtepe Velvet Towers satılık daire!

Fikirtepe Velvet Towers satılık daire fiyatları 385 bin TL'den başlıyor. Kalamış Sahile 2 kilometre yakınlıkta bulunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları!

Adam Kule Dap Yapı satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Metroya 600 metre, sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları!

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre uzaklıkta olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Yakacıkta satılık daire Haberi

Yakacıkta satılık daire



Yeni bir kent 


Yakacık'ta, İstanbul'un en modern yerleşim birimlerinden birisi olacak ve 42 bin konutun yer aldığı yeni bir uydu kent yükseliyor.


42 bin konut


Yakacık'ta Türkiye'nin en büyük uydu kenti yapılıyor. Adnan Kahveci'nin hayata geçirdiği ve Bedrettin Dalan zamanında gerçekleştirilen, gecekondu önleme projesi dahilinde meslek kuruluşlarına Yakacık'ta karşılıksız olarak tahsis edilen arazi üzerinde yapılan Uğur Mumcu Mahallesi 42 bin konutu kapsıyor.


Yüzde 80'i bitti


200 bin nüfusun yaşayacağı uydu kent, TEM'e 3 kilometre uzaklıkta ve çam ağaçlarıyla kaplı bir alanda bulunuyor. Yüzde 80'i tamamlanan uydu kentte 6 okul yer alacak. Migros ve Carrefour gibi dev alışveriş mağazaları da bu uydu kentte arsa...