05 / 05 / 2024

yakındoğu üniversitesi

yakındoğu üniversitesi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın katılımlarıyla Lefîkoşa'daki camii inşaatının temeli atılırken, Girne'deki üniversitenin temel atma töreni sinevizyondan canlı olarak yayınlandı. Beşir Atalay, KKTC'nin bir eğitim adası haline geldiğini belirtti...

1 milyonun altında 19 otomobil modeli kaldı! 1 ay sonra yeni zam bekleniyor! 

En ucuz otomobil demek için neredeyse 1 milyon liraların geleceği günler oldukça yakın. Şu an 1 milyonun altında 19 otomobil modeli kalmışken, 1 ay sonra her bayi 1 milyoncu olabileceği gündeme geldi. 

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023! İşte kadro dağılımı!

Akademisyenler ve Akademisyen adayları bu ilanları kaçırmasın! Doğuş Üniversitesi öğretim üyesi alıyor. İlanlara son başvuru tarihi ise 10 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve gerekli şartlar…

Doğuş Üniversitesi öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 3 Şubat 2023!

Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı yayımladı. İlanın son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Artan yakıt fiyatları yüzünden Nijerya Havayolları yurt içi uçuşları durdurdu

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da faaliyet gösteren Nijerya Hava Yolları artan yakıt fiyatları gerekçesiyle bugünden itibaren tüm yurt içi uçuşları durdurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Lojmanları için yıkım kararı!

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beşiktaş Etiler’deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar lojmanlarının yıkılması konusunda ön mutabakata vardı.

Boğaziçi Üniversitesi'nden Uçaksavar Lojmanları açıklaması! 

Boğaziçi Üniversitesi, Uçaksavar Kampüsü’nde bulunan lojmanlar için 2012'de depreme dayanıksız raporu verildiğini açıkladı. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı!

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı. Genele bakıldığında yakın izlemedeki kredilerde yüzde 244 artış yaşandı... 

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

Medipol Üniversitesi'nin sahip olduğu alanın 8 yılda 64 kat büyüdüğü iddiası!

Ankara'daki gayrimenkul tahsisleri ile gündemde olan Medipol Üniversitesi'nin sahip olduğu alan 8 yılda 64 kat büyüdüğü iddia edildi.

Ege Üniversitesi’nin koruluğu ‘Millet Bahçesi’ oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de gerçekleştirdiği belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Ege Üniversitesi kampüs alanı yakınına Millet Bahçesi açılacağını söylemesi üzerine çalışmalar başlatıldı.

Dünyanın en büyük yakıt ikmal sistemi İstanbul Havalimanı'nda!

İstanbul Havalimanı yakıt sistemleri, IATA tarafından yapılan denetimden başarıyla geçti. Bu vesile ile 31 Ekim’deki ilk uçuşlarda kullanılan yakıtlar uçuş öncesi onay almış oldu..

yakındoğu üniversitesi Haberi

yakındoğu üniversitesi
Bünyesinde İlahiyat Fakültesi de bulunan Yakın Doğu Üniversitesi tarafından inşa edilecek Kıbrıs'ın en büyük camii ile Yakın Doğu Üniversitesi imkanlarıyla kurulan, ancak idari ve akademik kadrosu bakımından bütünüyle özerk olan Girne Üniversitesi'nin temel atma törenleri eşzamanlı olarak gerçekleşti. Törene Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın yanı sıra, Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) yöneticileri ile Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, KKTC Cumhurbaşkanı vekili Sibel Siber, Türkiye ve KKTC'den basın mensuplarının da katılımıyla, Lefkoşa ve Girne'de eşzamanlı olarak gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KKTC'nin bir eğitim adası haline geldiğini, sosyal ve ekonomik olarak KKTC için bu sektörü önemli gördüklerini belirterek, "Yüksek Öğretim Kurumu Başkanlığı olarak KKTC'deki üniversitelerin daha...