18 / 05 / 2024

Yakışık Yapı adres

Yakışık Yapı adres

Yakışık Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışık tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmesinin bir yıllık yapılmış olması, sene sonunda çıkacağınız anlamına gelmiyor!

Kiracı ve ev sahibini yakından ilgilendiren kira sözleşmesinde önemli ayrıntılara dikkat edilmesi gerekiyor. Ev sahipleri bir yıllık yapılan kira sözleşmesinde kiracısını evden çıkartma girişiminde bulunabiliyor, fakat süreç bu şekilde ilerlemiyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunuyor!

Çankaya'daki Açelya Apartmanı'nın yıkım alanını inceleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'de 6 milyona yakın çürük yapı stoku bulunduğunu dile getirdi. 

Yakışık Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakışık Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışık tarafından kuruldu.

Ekvator Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Ekvator Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi İkitelli Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı.

Trabzon Araklı'da çarpık yapılara yer yok!

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçedeki inceleme ve denetlemelerini ekibiyle sürdürüyor. Çebi Araklı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçmek adına gerekli çalışmaları titizlikle incelediklerini vurguladı

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Akdere Caddesi'nde kuruldu.

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıza Tıltak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Avcılar, Firüzköy Mahallesi'nde kuruldu.

Via GYO'nun son ortaklık yapısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Trabzon Akçaabat'ta çarpık yapılaşma önleniyor!

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "İmar uygulaması yaparak Akçaabat merkezde 30 bin nüfus yerleşebilecek bir alan oluşturdu. Bunu yeniden çarpık yapılaşma olmasın diye yaptık." dedi.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CB Niş Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeyma Fatma Çelik tarafındna 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Eyüp, Topçular Mahallesi, Eyüp Sultan Bulvarı'nda kuruldu.

Yakışık Yapı adres Haberi

Yakışık Yapı adres

Yakışık Yapı Malzemleri Hırdavat Metal ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışık tarafından kuruldu.

Yakışık Yapı Malzemeleri Hırdavat Metal ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü yapı malzemelerinin toptan ve perakende almak ve satmak, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...