12 / 05 / 2024

Yakub Yüceyaltırık

Yakub Yüceyaltırık

Ges Art Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Yakub Yüceyaltırık tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümde metruk binalar yıkıldı!

Kentsel dönüşümde önemli adımlar atan Yıldırım Belediyesi, ilçedeki metruk binaların yıkımına yağmurda da devam etti. Davutdede Mahallesi’nde tehlike arz eden eski Kur’an kursu binası Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Adana'ya yürüyüş parkuru, asma köprü ve dinlenme tesisi!

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Adana'da Varda Var!" proje sözleşmesi hayata geçirilmek üzere. Proje kapsamında yürüyüş parkuru; Yerköprü Mesire Alanında Yürüyüş Parkuru, Asma Köprü ve Dinlenme Tesisi yapılması planlanıyor.

Nazilli Yörük Camisi bayramda açılacak!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde inşaatı devam eden Yörük Camisi'nin Kurban Bayramı'nda açılacağı bildirildi. Daha önce minaresinin yapımı tamamlanan camide dış cephe kaplamaları ve çevre düzenlemesinin yapım çalışmaları sürdürüyor.

Yıldırım Selçukbey'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi büyük önem verdiği kentsel dönüşüme hızla devam ediyor. Belediye, Kentsel dönüşüm kapsamında Selçukbey Mahallesi Mesken meydanındaki risk altındaki binaların yıkımına başladı.

Yıldırım'daki çarpık yapılaşma sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi'nin hazırladığı ve ilçenin tamamına yakınını kapsayacak olan kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin kanayan yarası haline gelen çarpık yapılaşma yerini modern, ferah ve güvenli konutlara bırakacak.

Yıldırım Cumalıkızık projesine onay!

‘Yeni Yıldırım’ı turizm merkezi haline getirmek için projeler üreten Başkan İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık’ı yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek için çalışmalarını da sürdürüyor.

Altındağ'da 10 yıldır yıkım yapılıyor!

Altındağ Belediyesi, Önder ve Ulubey Mahallesi’nde kararlı yıkım çalışmasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Biz Altındağ’da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız yıkım yapmayı sürdürüyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesi Yörük-Ermit ve Balpa'da!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesinde 1. kısım konutve ticaret inşaatı 268 milyon 650 bin TL teklif veren Yörük Yapı - Ermit Mühendislik İş Ortaklığı'nın, 2.Kısım konut ve okul inşaatı işi 239 milyon 900 bin TL teklif veren Balpa İnşaat'ın oldu.

Japonya dünyanın en büyük yüzer rüzgar türbinini kuruyor!

Fukuşima nükleer kazasının ardından alternatif enerji teknolojilerine yönelen Japonya, yüzen rüzgar türbiniyle 7 megavatlık kurulu güç elde etmeyi amaçlıyor. Türbin denizden 32 kilometre uzağa kurulacak.

Bursa Yıldırım Hocataşkın imar planı değişikliği askıda!

Bursa Yıldırım İlçesi, Hocataşkın Mahallesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 7 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Türkiye’nin ikinci büyük spor kompleksi Yıldırım’a!

Bursa’nın Yıldırım ilçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türkiye’nin ikinci büyük spor kompleksini ilçeye kazandıracaklarını söyledi. Kompleksin ihalesinin bu yıl içinde yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Bolayır Köyü imar planı yeniden askıda!

157 itiraz dilekçesinin verildiği Çanakkale Bolayır Köyü 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıktı.

Yakub Yüceyaltırık Haberi

Yakub Yüceyaltırık
Ges Art Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Yakub Yüceyaltırık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Ges Art Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin...