17 / 05 / 2024

Yakup Akkaya izmir köprü iskelesi

Yakup Akkaya izmir köprü iskelesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye’de her gün iş kazalarından kaynaklanan yeni ölümlerle karşılaşıldığını, belirterek İzmir çevre yolunun Menemen kavşağındaki çöken köprü iskelesinde incelemede bulundu.

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Hakan Akkaya'ya haciz şoku!

Modacı Hakan Akkaya, inşaat sektöründe iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı iddia edilen O.G. tarafından icraya verildi.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akkaya Plastik Ve İnşaat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akkaya tarafından kuruldu.

Beykoz'a bağlı Fatih Mahallesi'ndeki imar sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, İstanbul'un Beykoz ilçesi Fatih mahallesindeki imar sorununu TBMM gündemine taşıdı..

İzmir'de altyapı yatırımları arsa fiyatlarını uçurdu!

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, İzmir’de otoyol ve kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle özellikle arsa-arazi ve yapılaşmalara olan talebin arttığını söylüyor.

Yakup Akkaya izmir köprü iskelesi Haberi

Yakup Akkaya izmir köprü iskelesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye’de her gün iş kazalarından kaynaklanan yeni ölümlerle karşılaşıldığını, temmuzda 165 işçinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Bu iş kazalarının yüzde 97'si tedbir alınsaydı önlenebilirdi. Tedbirsizlik sonucu her gün canımız yanıyor, ocaklar sönüyor" dedi. 


Akkaya, 4 işçinin hayatını kaybettiği, İzmir çevre yolunun Menemen kavşağındaki çöken köprü iskelesinde incelemede bulundu.


İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Akkaya, Türkiye'de iş kazalarının tedbirsizlikten kaynaklandığı ileri sürerek, Menemen'de yaşanan kazada ihmal olup olmadığının müfettişlerin yapacağı soruşturma sonrası ortaya çıkacağını söyledi.


 "Türkiye’de acı bir gerçek var; her gün yeni ölümlerle karşılaşıyoruz. Sadece temmuzda 165 işçi hayatını kaybetti" ifadesini kullanan Akkaya, şöyle devam etti:


"Ocaktan itibaren 7 ayda 971 işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti, bu şaka gibi bir şeydir. Her gün 3-4 işçi Türkiye’nin çeşitli yerlerinde...