22 / 05 / 2024

Yakup Bağ

Yakup Bağ

MİR Alışveriş Merkezleri Anonim Şirketi, Yakup Bağ tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim 2013 tarihinde İstanbul Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Mato Yakup Tavukçuoğlu Yapı ve Yat Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Yakup Tavukçuoğlu Yapı ve Yat Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Yakup Akkaya İzmir'deki köprü iskelesinin çökmesini değerlendirdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye’de her gün iş kazalarından kaynaklanan yeni ölümlerle karşılaşıldığını, belirterek İzmir çevre yolunun Menemen kavşağındaki çöken köprü iskelesinde incelemede bulundu.

Yakup Azizoğlu: Çıldır'ı yeniden inşa ediyoruz!

16. Uluslarası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik paneli için İstanbul’da bulunan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, yaptıkları çalışmalarda Çıldır’ı yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Ardahan Çıldır sanayi sitesi inşaat çalışmaları başladı!

Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, yaptığı projeleri bir bir hayata geçirerek ilçenin kaderini değiştiriyor. Azizoğlu Çıldır Sanayi sitesi için tahsis edilen alanda çalışmaların başladığını bildirdi.

Yakup Canbolat Hakkâri-Yüksekova Havalimanı’nda inceleme yaptı!

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 26 Mayıs 2015 tarihinde hizmete açılacak olan Hakkâri-Yüksekova Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

Ardahan Çıldır TOKİ Konutları'na yüzde 50 başvuru geldi!

Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde TOKİ konutlarına yüzde 50 oranında başvuru alındı. Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu TOKİ’nin ilçe merkezinde gerçekleştireceği konutlar için yapılan başvuruların yüzde 50 oranında olduğunu beyan etti.

Yakup Canbolat Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, Hakkâri-Yüksekova Havaalanı’nda incelemelerde bulundu. Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması planlanan Hakkâri-Yüksekova Havaalanı’nda inceledi.

Yakup Bağ Haberi

Yakup Bağ

MİR Alışveriş Merkezleri Anonim Şirketi, Yakup Bağ tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


MİR Alışveriş Merkezleri Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında alışveriş merkezleri kurmak inşa etmek kiralamk kiraya vermek işletmek satın almaksatmak,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MİR Alışveriş Merkezleri Anonim Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi,...