26 / 07 / 2024

Yakup Daşkaya

Yakup Daşkaya

MYD Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Daşkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs 2015 tarihinde Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Mürvetli Sokak'ta kuruldu.

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Kayza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Emin Kaya tarafından kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Daşkaya tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde   400 bin TL sermaye bedeli  ile Yakup Dağ tarafından kuruldu.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

Yakup Daşkaya Haberi

Yakup Daşkaya
MYD Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Daşkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 



MYD Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) 1- Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek. 2- Hertürlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B ) Yukarıda belirtilen uğraş konularını gerçekleştirmek için aşağıda belirtilen işleri de yapacaktır 1- Uğraş konusu ile ilgili olarak,yerli ve yabancı hakiki ve hükmi şahısların mümessillik, acentelik, bayilikler ve distribütörlüklerini alabilir, 2 - Uğraş konusu ile ilgili olarak, makine,teçhizat ve makine ile ilgili olarak yedek parçaların, kimyevi maddelerin alımını ve satımını yapmak...