15 / 05 / 2024

Yakup Durmaz

Yakup Durmaz

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde kuruldu.

Deltaras Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Deltaras Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz, Cevdet Erbaş, Mahmut Erbaş tarafından 600 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Şubat'ta Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ünlü ekonomist altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz diyerek uyardı!

Altın rekor üstüne rekor kırarken bugün serbest piyasada gram altın 2 bin 500 TL seviyelerinden işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki artışın devam edeceğini söyleyen ünlü ekonomist, “Altın bir kere harekete geçti, kolay kolay durmaz” dedi.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Durmaz Proje Taahhüt İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Proje Taahhüt İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Durmaz tarafından kuruldu.

Hakan Durmaz: Binalarda çelik yapı modeli yaygınlaştırmalı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem gerçeğinin değiştirilemeyeceğini ancak tedbir almak için seçeneklerin olduğunu söyledi. "Güvenliğimiz için binalarımızda çelik yapı modelini yaygınlaştırmalı'' dedi.

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Kerimcan Durmaz evi için 24 ayar altın kaplama mobilya aldı!

Kerimcan Durmaz, Erdek’te bulunan yazlığına ve Beykoz Acarkent'te bulunan villasına 250 bin lira değerinde 24 ayar altın kaplama mobilya aldı...

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Kerimcan Durmaz Bodrum'dan ev kiraladı!

Sosyal medyada paylaştığı videolarla üne kavuşan Kerimcan Durmaz, Bodrum'dan ev kiraladı

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Durmaz tarafından kuruldu. 

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Byaram ve Musa Durmaz ortaklığında kuruldu. 

Kerimcan Durmaz'dan yeni evine 200 bin TL'lik dekorasyon!

Geçtiğimiz günlerde aylık 25 bin TL kira ödeyeceği Beykoz’daki yeni evine taşınan Kerimcan Durmaz'dan yeni evine 200 bin TL'lik dekorasyon.

Yakup Durmaz Haberi

Yakup Durmaz

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu. 


Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...