04 / 05 / 2024

Yakup Efe

Yakup Efe

Şeyda Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Efe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Sezenlik Sokak'ta kuruldu.

10 bin TL parası olanlar dikkat! Yüzde 1 kazançla 1 yılda 378 bin, 2 yılda 1.5 milyon TL'niz olabilir!

Elinde birikmiş parası olanlar ve yatırımcılar, merakla yatırım araçlarından elde edilen gelirleri araştırıyor.198 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, 10 bin TL ile 1, 2 ve 3 yılda ne kadar kazanç elde edilebileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Hangi hisseler 3 yıl sonra ev ve araba aldırır? Yatırımcılar aman dikkat!

3 sene sonra ev ve araba aldıracak hisseler sıralandı. Peki bu ne kadar mantıklı? Kaç lira yatırım yapmak gerekiyor? Vatandaşlar ne diyor? İşte 177,9 bin takipçili Finansal Broker olan Efe Yakup Karahanlı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kiracılar dikkat! Aylık 5 bin TL ile nasıl ev sahibi olunur?

Finans Broker'ı Efe Yakup Karahanlı sosyal medya hesabı X'ten aylık 5 bin lira yatırımla nasıl ev sahibi olunabileceğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Evi olmayan borçla araba, taksitle telefon alıyor: 50 dairesi, 200 tane tarlası olan zenginler de fakir gibi yaşıyor!

164,4 B takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından fakirlerin zengin, zenginlerin de fakir gibi yaşadığını belirtti. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Ynz Motorlu Araçlar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ynz Motorlu Araçlar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Mehmet Kaysi ve Yakup Ademoğlu ortaklığında kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Küçükçekmece’de 10  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Ertemel tarafından kuruldu.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Yakup Efe Haberi

Yakup Efe

Şeyda Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Efe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Sezenlik Sokak'ta kuruldu. 


Şeyda Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...