22 / 06 / 2024

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, 229,3 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı "5 yıl önce 1 milyon TL paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu?" diyerek, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...




Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Açıklanan detaylara göre Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 0,57, dolar/TL yüzde 0,40, euro/TL yüzde 0,29 değer kaybetti. Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altının gram fiyatı ise yüzde 2,68 değer kazandı.

Peki altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? İşte yatırımcılar tarafından merak edilen  o sorunun yanıtı...

Milyonlarca yatırımcı en mantıklı yatırımın hangisi olduğunu araştırırken, 229,3 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı "5 yıl önce 1 milyon TL paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu?" diyerek, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı X hesabı  https://twitter.com/brutaIcritic üzerinden yaptığı paylşaımda dolar, altın, konut ve borsanın 5 yılda ne kadar kazandırdığını açıkladı.  Peki hangi yatırım aracı 5 yılda ne kadar kazandırdı? İşte o paylaşım...


Efe Yakup Karahanlı'nın paylaşımı şu şekilde:

5 yıl önce 1 milyon TL paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu?

#Dolar 4 milyon TL
#GramAltın 5 milyon TL
#Konut 7 milyon TL
#İsmen 89 milyon TL
#Doas 81 milyon TL
#Tttak 50 milyon TL
#Alark 45 milyon TL
#Pgsus 28 milyon TL
#Cimsa 27.5 milyon TL
#Oyakc 22 milyon TL
#Tukas 21.5 milyon TL
#Mgros 21 milyon TL
#Akcns 20.5 milyon TL
#İsgyo 20 milyon TL

Borsa'da doğru hisseyi alıp uzun vade sabırla bekleyebilen ev de alır araba da alır üstüne milyonluk da olur diye boşuna söylemiyorum.

Efe Yakup Karahanlı'nın paylaşımına şu yorumlar geldi:

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı: Deprem riskli olanlar hariç yeni bina alımı ve yapımı 3 yıl durduruldu!

A101 11-17 Mayıs yeni aktüel kataloğu! A101’de şimdi de dana kıyma, siyah çay, yoğurt, peynir ve balda indirim var!

Hyundai fiyatları Şubat ayına geri döndü! Araba alacaklar dikkat, sıfır i20, 895 bin TL'ye satılıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön