14 / 05 / 2024

Yakup Yücedağ

Yakup Yücedağ

Köşk Konut Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yücedağ, Mesut Yücedağ ve Yakup Yücedağ tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, 229,3 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı "5 yıl önce 1 milyon TL paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu?" diyerek, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...

10 bin TL parası olanlar dikkat! Yüzde 1 kazançla 1 yılda 378 bin, 2 yılda 1.5 milyon TL'niz olabilir!

Elinde birikmiş parası olanlar ve yatırımcılar, merakla yatırım araçlarından elde edilen gelirleri araştırıyor.198 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, 10 bin TL ile 1, 2 ve 3 yılda ne kadar kazanç elde edilebileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Sahrisa İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahrisa İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yücedağ tarafından kuruldu.

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Muğla'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019  Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından verilen bilgilendirmede göre Muğla'da konut satışları yüzde 13,3 artış gösterdi...

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Demirci, Mehmet Cengiz Göğebakan ve Peyami Ömer Dilek ortaklığında kuruldu.

Byacar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byacar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yücedağ ve Metin Acar ortaklığında kuruldu. 

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Yakup Yücedağ Haberi

Yakup Yücedağ

Köşk Konut Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yücedağ, Mesut Yücedağ ve Yakup Yücedağ tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


Köşk Konut Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Köşk Konut Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Merkez Mahallesi, Namıkkemal Caddesi, 37/1...