18 / 05 / 2024

yakutiye belediyesi kavak mahallesi metruk bina yıkımı

yakutiye belediyesi kavak mahallesi metruk bina yıkımı

Erzurum Yakutiye Belediyesi, Kavak Mahallesi Enveriye Sokak'ta bir sıra metruk binayı baştan sona kadar yıktı. Belediye Başkanı Ali Korkut, kış aylarında çevre için tehlike oluşturan binaların yıkımına ağırlık verdiklerini belirtti...

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi 30 Ekim'de!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale 30 Ekim'de yapılacak..

Erzurum Yakutiye'de 6.8 milyon TL'ye kat karşılığı satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yakutiye İlçesi, Çırçır Mahallesi'nde yer alan 4 bin 142 metrekare büyüklüğündeki arsa, kat karşılığı satıyor...

Erzurum Kavak Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi konut seferberliğini sürdürüyor. Belediye, Dağ Mahallesi’nde hayata geçirilecek 9 etaplı 534 daireli Kavak Konutları’nın temelini attı.

Erzurum Yakutiye'de 18.8 milyon TL'ye satılık 7 işyeri!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediyesi, Rabiaana Mahallesi'nde yer alan 7 işyerini satıyor. İşyerleri için ihale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Yalıkavak La Plaj kapatıldı mı?

Hadise'nin ablasının yaz sezonu başında açılışını yaptığı La Plaj önceki gün mühürlendi. Sabah erken saatlerde plaja gelen Yalıkavak Belediyesi Zabıta ekipleri mekan kapısına mühür vurarak bir günlüğüne kapattı.

Bodrum Yalıkavak'ta asfaltlama çalışmalar başladı!

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Erzurum Yeşil Yakutiye Konutları'nda son durum!

Yakutiye Belediyesi ve Özbağ İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Yeşil Yakutiye Konutları hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Projenin 2017 yılının bahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

Erzurum Yakutiye'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Belediye Başkanı Ali Korkut'tan, Yakutiye Belediyesi’nin kentsel dönüşümü hakkında bilgi aldı. Başkan Korkut, Hacıcuma, Taş Mescit, Narmanlı, Kadana mahallelerinde kentsel dönüşümün sürdüğünü anlattı.

Erzurum Yakutiye Belediyesi projelerini tanıttı!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye Meclis Üyelerine yürütülen kamulaştırma ve kentsel yenileme projelerini yerinde anlattı. Yakutiye Belediyesi Basın bürosu tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

yakutiye belediyesi kavak mahallesi metruk bina yıkımı Haberi

yakutiye belediyesi kavak mahallesi metruk bina yıkımı


Erzurum Yakutiye Belediyesi, Kavak Mahallesi Enveriye Sokak'ta bir sıra metruk binayı baştan sona kadar yıktı. Kış aylarında çevre için tehlike oluşturan binaların yıkımına ağırlık verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, “Bu yıkımlar vatandaşımızın can güvenliği için, suç mahalli olabilecek alanların yok edilmesi için yapılıyor. Maalesef ilçemizde böyle mahaller çok fazla” dedi.


Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kış aylarında ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaların yıkımına ağırlık verdiklerini belirtti. Ali Korkut, yapılan yıkımların terk edilmiş, çevreye tehlike oluşturan, suç mahalle olarak kullanılabilecek binaları kapsadığını ifade etti. Bu binaların yıkımı için bir dizi işlem gerçekleştirildiğini belirten Korkut, “Öncelikli olarak binanın sahibine ulaşılıyor. Ardından tutulan raporlar mülk sahibine verilerek yıkımın zorunlu olduğu belirtiliyor. Rapor süreci tamamlandıktan sonra yıkım gerçekleştiriliyor. 3 aylık süre...