02 / 05 / 2024

yakutiye bosna caddesi gazeteciler sitesi yıkımı

yakutiye bosna caddesi gazeteciler sitesi yıkımı

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, valilik ve emniyet müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalar ile tehdit oluşturan, suç mahalli olmaya yatkın sahipsiz binalar için yıkım çalışması başlattıklarını söyledi....

Bosna Hersek'in yeni büyükelçilik binası açıldı!

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçiliğinin Paris Caddesi'ndeki yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Kocaeli Bosna Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gebze ile Çayırova ilçelerini birbirine bağlayan Bosna Caddesi’ni yeniden düzenliyor. Bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapılacak.

Gebze ve Çayırova'nın bağlantı yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Malatya Bostanbaşı caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı bölgesinde geçen yıl açtığı Çiftlik Caddesi başta olmak üzere, Bosna Caddesi ve Fatih Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Çayırova Bosna Caddesi duble yola dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde duble yol yapımı çalışması gerçekleştirildi.

BGV Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BGV Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bakı Kılıç ve Gökhan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Ümraniye, A.Dudullu Mahallesi, Saray Bosna Caddesi'nde kuruldu.

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi'ne yeni meydan inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nün Bosna Hersek Caddesi tarafında bulunan yaya geçiş noktası kaldırarak, bu alana şehir merkezinde halkın daha güzel vakit geçireceği 500 metrekarelik yeni bir meydan inşa ediyor

Gem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gem Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi, Memet Ali Gergin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Bosna Caddesi'nde kuruldu.

Hazardağlı Tekstil Otomotiv İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazardağlı Tekstil Otomotiv İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Çakmak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Bosna Caddesi'nde kuruldu

Genas Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genas Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zeliha Yaşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz 2013 tarihinde Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Bosna Caddesi'nde kuruldu

Hasan Subaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden düzenlediği Hasan Subaşı Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı. Beton ve asfaltlama çalışmalarının ardından cadde 18 Şubat Pazartesi günü tekrar trafiğe açılacak...

yakutiye bosna caddesi gazeteciler sitesi yıkımı Haberi

yakutiye bosna caddesi gazeteciler sitesi yıkımı


Erzurum Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan, virane ve metruk binaları yıkmaya devam ediyor. 


Belediye Başkanı Ali Korkut, valilik ve emniyet müdürlüğü ile koordineli yürütülen çalışmalar ile tehdit oluşturan, suç mahalli olmaya yatkın sahipsiz binalar için yıkım çalışması başlattıklarını söyledi. Belediye Başkanı Korkut, ilçe sınırları içerisinde çok sayıda metruk ve terk edilmiş bina olduğunun altını çizerek “Belediye olarak valilik ve emniyet müdürlüğümüz ile koordineli bu tür binaları tespit ederek yıkımını yapıyoruz. Ekiplerimiz, binayla ilgili çalışma yapıyor, raporlar hazırlanarak bina yıkılıyor. Bu binalar, Emniyet Müdürlüğümüzden gelen bilgiler dikkate alınarak tespit ediliyor. Genellikle terk edilmiş ve suç mahalli olmaya uygun yerler. Binalar yıkıldıkça çevre sakinleri de rahat nefes alıyor.” dedi. Korkut, ilçe sınırları içerisinde çok sayıda benzer yapının olduğunu söyledi. 


Bu arada...