29 / 04 / 2024

yakutiye Erzurum projeleri

yakutiye Erzurum projeleri

Erzurum'da Üç Kümbetleri turizme kazandırma projesi devam ediyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üç Kümbetler ve çevresinde yürüttükleri kentsel dönüşüm çalışmalarına 2011'de başladıklarını söyledi.

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

TOKİ Erzurum projeleri için beklenen tarih geliyor! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

Yatırımcılarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzurum'a binlerce ucuz ve yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe tarihleri belli olan o projeler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 1.770 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Erzurum projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

TOKİ Erzurum Yakutiye 386 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye'de 386 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Gölbaşı Mahallesi'nde 386 yeni konut inşa edecek.

Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 16 Ağustos'ta!

Yeni kentsel dönüşüm projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesini 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ'den Erzurum'a 386 yeni konut!

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Hacı Cuma Mahallesi 386 Adet Konut , 73 Adet Ticaret ve Sosyal Donatı Alanları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum'da çöken binanın çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Erzurum Yakutiye'de kullanılmayan 5 katlı binada yaşanan çökmeden sonra çevresindeki riskli 10 eski binada yıkım çalışmaları başladı.

yakutiye Erzurum projeleri Haberi

yakutiye Erzurum projeleri

Yakutiye'deki tarihi alan, Yakutiye Belediyesi tarafından başlatılan projeyle turizme katkı sağlayacak. Belediye Başkanı Ali Korkut, "Faytonlar olacak, kışın atlı kızaklar devreye girecek" dedi Erzurum'da Saltuklular dönemine ait Üç Kümbetler, Saray Hamamı, Rabia Ana Türbesi, Gürcü Mehmet Camisi, 24 sivil mimari örneği evin de bulunduğu alan Yakutiye Belediyesi tarafından 2011 yılında başlatılan "Üç Kümbetler Cazibe Merkezi Projesi" ile turizme katkı sağlayacak. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üç Kümbetler ve çevresinde yürüttükleri kentsel dönüşüm çalışmalarına 2011'de başladıklarını, bu süreçte ilk önce kamulaştırma yaptıklarını anlattı. Şu an itibarıyla 110 dönümlük alanda kamulaştırma faaliyetini bitirdiklerini anlatan Korkut, "40 dönümlük alanı kaldı. Onunla ilgili olarak da şu an itibarıyla çalışmalarımız ivedi bir şekilde devam ediyor. 


Kaynak itibarıyla bir bölümünü Kalkınma Bakanlığından...