15 / 05 / 2024

Yalçın Türker

Yalçın Türker

Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Yalçın Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yücelp Özalp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Bağcılar, Bahar Caddesi'nde kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılında SPK'nın Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum derecelerini gösteren sürdürülebilirlik ilkeleri uyum raporu yayınlandı.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020  dönemine ilişkin finansal raporunu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu KAP'ta yayınladı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Yalçın Türker Haberi

Yalçın Türker

Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Yalçın Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yücelp Özalp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Bağcılar, Bahar Caddesi'nde kuruldu.


Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul alım - satım ve inşaat yapım işleri ile Her türlü emlak her türlü gayrimenkul siteler,plazalar marketleri depoları soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri apartman mesken ev işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe, arsa ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkartmak gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerinde irtifa intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis...