02 / 05 / 2024

yalçınkar grup Gölmahal Villaları

yalçınkar grup Gölmahal Villaları

Yalçınlar Grup Yönetim Kumlu Başkam Hakan Yalçın; "Doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak projemizi inşa ettik. Bizim için en baştan beri bu konu çok önemliydi. " dedi

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mertek Grup Gıda İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Keltek tarafından kuruldu.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğrasan Grup Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Beheşti Yanar tarafından kuruldu.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı sigorta gündemini değiştirdi!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan gemi sonrasında sigorta sektörünün gündemi değişti. Kaza sonrasında sigortanın önemi bir kez daha ortaya çıktı...

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Momenta Grup Gıda Eğitim İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Momenta Grup Gıda Eğitim İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyırt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıl tarafından kuruldu.

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

yalçınkar grup Gölmahal Villaları Haberi

yalçınkar grup Gölmahal Villaları


Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği Gölmahal Villaları ile dikkat çeken Yalçınlar Grup Yönetim Kumlu Başkam Hakan Yalçın; "Doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak projemizi inşa ettik. Bizim için en baştan beri bu konu çok önemliydi. 

Bu yüzden binaların Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip olması konusuna çok önem veriyoruz ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bu konuda attığı adımlan destekliyoruz" şeklinde konuştu. 


2017 YILINA KADAR 

Çevre ve Şehircilik Bakam Erdoğan Bayraktar'ın 2017 sonuna kadar tüm binalann Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip olması gerektiği ile ilgili yaptığı açıklamaya değinen Yalçın; "2007 yılında yayınlanan "Enerji Verimliliği Kanunu" ve 2008 yılında yayınlanan "Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği" ile yeni yapılan binalar 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren zorunlu olarak Enerji Kimlik Belgesi almaya başladı. Mevcut binalara...