10 / 05 / 2024

yalçınlar yapı Flora Antik Marmara Ereğlisi

yalçınlar yapı Flora Antik Marmara Ereğlisi

Yalçınlar Yapı tarafından hayata geçirilen Flora Antik Marmara Ereğlisi nerede? sorusuna Tekirdağ'da inşa ediliyor diyebiliriz. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 146 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Flora Antik Marmara Ereğlisi Projesi'nde 3+1'ler 180 bin TL!

Flora Antik Marmara Ereğlisi projesi Yalçınkaya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Flora Antik Projesi Marmara Ereğlisi Tekirdağ'da inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Yalıbey Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yalıbey Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bilal Yenigün tarafından kuruldu.

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Apaydınlar Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Apaydın tarafından kuruldu.

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alınlar Yapı Dekorasyon Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Akif Alın tarafından kuruldu.

Yalı nedir?

Sahil kesimlerinde inşa edilen yapılar olan yalı nedir? Yapı daireleri hangi özelliklere sahip?

Yayınlar Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayınlar Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmnece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saim Yayin tarafından kuruldu.

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Burhan Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Osman Yalçın imzasıyla kuruldu.

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

yalçınlar yapı Flora Antik Marmara Ereğlisi Haberi

yalçınlar yapı Flora Antik Marmara Ereğlisi

Toplam 41 konuttan meydana gelen Flora Antik Marmara Ereğlisi projesi 4 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


Marmara Ereğlisi Flora Antik projesi Yalçınlar Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. Flora Antik Marmara Ereğlisi Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenkleri yer alıyor. 


5 bloktan oluşan proje 3 katlı olarak tasarlandı. Flora Antik Marmara Ereğlisi nerede? sorusuna geçmeden önce projede yer alan konutların fiyat listesine yer verelim.


Flora Antik Marmara Ereğlisi projesinde yer alan 2+1'ler 146 bin TL ile 175 bin TL arasından, 3+1 daireler 180 bin TL ile 330 bin TL arasından satışa sunuluyor. 



Tekirdağ Flora Antik Marmara Ereğlisi'nde 2 oda 1 salon konutlar 106 metrekare ile 122 metrekare arasında, 3 oda 1 salon daireler 130 metrekare ile 145 metrekare arasında...