29 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı

Yalçıntepe Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe kimdir? Mehmet Yalçıntepe, Yalçıntepe Group’u ne zaman kurdu? Yalçıntepe Group bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Vesen Yönetim Kurulu Palazoğlu: Vesen Yalıları projesi, deniz manzarası ve bahçe keyfini bir arada sunuyor!

Tuzla'da, Vesen Yapı tarafından inşa edilen "Vesen Yalıları"nda satışlar devam ediyor. 158 yalı dairesinin şimdiden yüzde 80 satışı tamamlandı. Projenin Mart 2024’te teslimi yapılacak.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eon Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yalçın Kılınçarslan tarafından kuruldu.

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı

Mehmet Yalçıntepe kimdir?

Mehmet Yalçıntepe, 1965 Çankırı-llgaz doğumlu. 1983 yılında Esenyurt’a yerleşen Mehmet Yalçıntepe, bugün Yalçıntepe Group’un Yönetim Kurulu Başkanı.


1989 yılında Yalçın Demir Profil İnşaat'ı kuran Mehmet Yalçıntepe, demir ve profil sac satışı yapmaya başlayarak ticaret hayatına girdi. 2005 yılından sonra Yalçıntepe İnşaat ile inşaat sektörüne ilk adımını atan Mehmet Yalçıntepe, Maximoon ile birlikte Esenyurt’ta 150’ye yakın konut ve işyeri yapan müteahhit. 


Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Yalçıntepe, kısa adı ESİDER olan Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği'nin üyesi.


Mehmet Yalçıntepe evli ve beş çocuk babası. 


Yalçıntepe Grup

Yalçıntepe Grup'un temeli, 1989 yılında Esenyurt'ta küçük bir dükkânda demir ticareti ile atıldı. Yalçın Demir Profil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Grubun ana şirketi olarak, Türkiye ekonomisindeki gelişmeler paralel hızla büyüdü. 


Aradan yıllarda İstanbul'un ve...