13 / 05 / 2024

Yalçıntepe Maximoon satış fiyatları

Yalçıntepe Maximoon satış fiyatları

Bahçeşehir Maximoon iletişim bilgileri haberimizde telefon ve web adresi olarak yer alıyor....

Villa Serander Yalıncık satışta! Yeni Proje...

Serander Mimarlık tarafından inşa edilen Villa Serander Yalıncık satışa çıktı. İşte Villa Serander Yalıncık projesine ilişkin tüm detaylar...

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!

Har Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Aydıntepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 32 adet konut yer alıyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn projesinde satışlar başladı. Projede 46 adet villa ile 1 malikane yer alıyor. Peki konut fiyatları ne kadar? 

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Neva Yalıkavak satışa çıktı!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar başladı. Kısa zaman içerisinde teslimlerin yapılacak proje içerisinde 7 adet villa bulunuyor.

Neva Yalıkavak önümüzdeki ay satışta! Yeni proje!

Neva Prestij tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Neva Yalıkavak projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor. Proje içerisinde 8 adet villa bulunuyor.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Yeşilçam'ın ünlü yalısının satışından vazgeçildi!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ev sahipliği yapan ve Kumburgaz'da bulunan ünlü yalının satışından vazgeçildi.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Boğaz’daki 59 yalı satış masasında bekliyor!

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattı da gayrimenkulde yaşanan durgunluktan nasibini aldı. 660 yalının bulunduğu bölgede durgunluk nedeniyle satışa çıkarılan yalılar müşteri bulamıyor. Halen Boğaz'da 59 yalının satış masasında olduğu ifade ediliyor…

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Yalçıntepe Maximoon satış fiyatları Haberi

Yalçıntepe Maximoon satış fiyatları

Maximoon projesi, Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir Bölgesi'nde yükseliyor.Bahçeşehir Maximoon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde toplam arsa alanı 33 bin metrekare olarak belirlendi. 1560 konut ve 86 adet dükkandan oluşan projede 8 konut ile 1 rezidans bloğu bulunuyor. 


Yalçıntepe Bahçeşehir Maximoon satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Yalçıntepe Maximoon satış fiyatları 126 bin TL'den başlıyor. 




Bahçeşehir Maximoon fiyat listesi!

1+1 dairelerin fiyatları 126 bin TL'den,

2+1 dairelerin fiyatları 300 bin TL'den, 

3+1 dairelerin fiyatları 459 bin TL'den


Bahçeşehir Maximoon ödeme koşulları!

Bahçeşehir Maximoon ödeme planı kapsamında 12 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Ayrıca yüzde...