16 / 05 / 2024

yalçıntepe projeleri

yalçıntepe projeleri

Bugüne kadar bölgede çok sayıda bağımsız konut projesine imza atan Yalçıntepe Group’un katkılarıyla gerçekleştirilen iftar yemeğine Esenyurtlu işadamları ve siyasetçiler konuk oldu

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Tual Bahçekent'in yalıtım danışmanı İzocam!

Türkiye’nin en önemli projeleri için yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, Tual Bahçekent’in ihtiyacını karşılayacak.

Türkiye'nin dev projeleri İzocam ile yalıtılıyor!

İzocam, Türkiye'nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor

Türkiye’nin büyük projeleri İzocam ile yalıtılıyor!

İzocam, Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünlerini temin etmeye devam ediyor..

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

ODE Yalıtım, hangi önemli projeleri üstlendi?

Yaptığı yatırımların meyvelerini almak için hedef odaklı ilerleyen ODE Yalıtım son beş yılda 55 milyon dolar yatırım gerçekleştirdi.

ODE Yalıtım, dünya markası olmaya hazırlanıyor!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye'deki yalıtım sektörü ve yalıtım projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

yalçıntepe projeleri Haberi

yalçıntepe projeleri

Pelit Pastaneleri Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftaraYalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe ile Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Muammer Ömeroğlu ev sahipliği yaptı. İftara,Ak Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu,Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Süleymanoğlu, Selahattin Boyrazve İstanbul Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet Sandal ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.


Yalçıntepe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada konuklara Maximoon projesinden bahsederek, son üç yılda büyüme trendini hızla arttıran ve yatırımcısına sürekli kazandıran bir bölgede yer alan Maximoon projesinde konut alanların da kazançlı bir yatırımda bulunmuş olacaklarını belirtti. Bölgenin gelişimini önümüzdeki yıllarda da devam...