27 / 04 / 2024

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.



T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ve Vesen Yapı’nın yatırımlarıyla inşa edilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları görücüye çıktı. 40 bin 795 metrekare alan üzerinde yükselen projede toplamda 158 yalı dairesi yer alıyor.

İSTANBUL’UN DENİZE SIFIR İLK VE TEK PROJESİ

Mega kent İstanbul’da denize sıfır konumu ile yeni nesil, ayrıcalıklı bir yalı yaşamı sunan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda fiyatlar 1 milyon 259 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Geniş kullanım alanlarına sahip ve yüksek tavanlı daireleri, ferah balkonları, dairelere özel teras ve bahçe alanları, geniş yeşil alanları, zengin sosyal tesisleri, akıllı ev sistemleriyle dikkat çeken projede  3,5+1’den 5,5+1’e kadar farklı tiplerde yalı daireleri bulunuyor.

Yatay düzlemde dizayn edilen Vesen Yalıları'nda bloklar zemin + 3 kattan oluşuyor ve daireler deniz ve peyzaj manzarasıyla dikkat çekiyor.


Geri Dön