10 / 05 / 2024

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul'un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı, İstanbul Tuzla’da inşa ettiği Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda lüks detayları ve denizden ulaşım ayrıcalığıyla yeni bir yaşam kültürü hayata geçirityor. Tuzla, Mercan’da yükselen proje İstanbul’un en seçkin konut projeleri arasında yer alıyor.



“İSTANBUL’UN YENİ YALI DAİRELERİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Gerçekleştirilen toplamtıda önemli açıklamalar yapan Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız; Mercan Tuzla Vesen Yalıları ile markalı konut sektöründe seçkin ve mimarisiyle sembol niteliğinde bir projeye imza attıklarını söyleyerek, insan ve çevre odaklı bir anlayışla tasarlanan projenin bir tarafında sahil şeridiyle, diğer tarafında ise yeşil alanlarıyla yatay bir düzlemde bütünleştiğini söyledi.

Vesen Yalıları görücüye çıktı! İstanbul un yeni yalı dairelerinde satışlar başladı!

Vesen Yapı Genel Müdürü İbrahim Yıldız, Vesen Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu ve inşaat grubunun titiz çalışmalarıyla geliştirdikleri Mercan Tuzla Vesen Yalıları ile İstanbul’un yeni yalı dairelerini hayata geçirdiklerini söyleyerek, bölgenin siluetine modern bir çizgi katarken, Tuzla’nın doğal karakterine de uyum sağladıklarını söyledi.
 
Dairelerin deniz ve peyzaj manzarasına hakim olduğu proje denizden ulaşım ayrıcalığıyla benzersiz bir niteliğe ulaştığını söyleyen İbrahim Yıldız,  böylesine kıymetli bir noktada tasarladıkları projenin mimarisi ve donatılarıyla da markalı konut alanında sembol olarak konumlanmasını hedeflediklerini söyledi. 


Geri Dön