19 / 05 / 2024

Yale Alarm Merkezleri

Yale Alarm Merkezleri

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2017?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2017? İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı Ocak 2017 sorularının cevabı...

Yeni sağlık merkezleri geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Altındağ Belediyesi Başpınar ve Feridun Çelik Aile Sağlığı Merkezleri'nin açılış törenine katıldı.

İş Kuleleri Kule 3'ün yenileme işlemlerini İş Merkezleri Yönetim yapacak!

İş GYO, İş Kuleleri, Kule 3'te gerçekleştirilecek yenileme ve tadilat işlerinin maliyet+kar yöntemi ile İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. firmasına yaptırılmasına karar verdi.

Alışveriş merkezleri yerini, alışveriş caddelerine bırakıyor!

Türkiye’de artık alışveriş merkezleri yerini “Alışveriş Caddeleri”ne bırakıyor. Gül, “Alışveriş caddeleri, geleneksel pazar anlayışını alışveriş merkezi tarzıyla birleştiriyor. Bu yüzden AVC’lerdeki mağazalar, daha çok ilgi görüyor” dedi.

Sultangazi'deki aile sağlık merkezleri hizmete açıldı!

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile tüm bu tedirginlikten kurtulabilir, çocuğunuzun eve girdiği andan itibaren eve giriş sinyalini mobil uygulamanızdan kontrol edebilir, tam anlamıyla güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Kale Alarm ile aklınız evde kalmasın!

Kale Alarm ile siz evinizdeyken ya da dışarıdayken, hem sevdiklerinizi hem de eşyalarınızı kötü niyetli kişi ya da kişilere karşı koruyabilirsiniz. Kale Alarm güvencesiyle tam kapsam koruma altına alırken, yaşam standardınızdan ödün vermenize de gerek kalmaz.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Torunlar GYO TRN Alışveriş Merkezleri'ni devralıyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim şirketi ile birleşimine ilişkin bildiri yayınladı.

İstanbul, global finans merkezleri listesinde 12 sıra geriledi!

İstanbul, Global Finans Merkezleri Endeksi (Global Financial Center Index-GFCI) listesinde 12 sıra birden geriledi.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı?

Genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veren alışveriş merkezlerinin açılış kapanış saatleri bayramda değişiyor. İşte Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2016 sorularının yanıtları...

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Kale Alarm'dan esnafı güvende hissettirecek kampanya!

Kale Alarm ve Vodafone işbirliği ile düzenlenen kampanyada, esnaf yüksek güvenlik sağlayan alarm sistemini dört ay ücretsiz olarak dükkanında kullanabiliyor.

Yale Alarm Merkezleri Haberi

Yale Alarm Merkezleri

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 ayrı noktaya taşıdı. Evde kurulu bir güvenlik sisteminin, hırsızlar için en caydırıcı yöntem olduğunu dile getiren Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, 2015 yılı sonuna kadar Alarm Merkezi sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Herhangi bir sabit hizmet bedeli ya da abonelik ücreti gerektirmeyen ve kablosuz kurulumu sayesinde her yere kolayca taşınabilen sistemde, birisi başlangıç, diğeri ekstra donanımlı iki ayrı seçenek yer alıyor. İhtiyaca göre 12 ayrı aksesuarın eklenebildiği Compact model Kdv...