19 / 05 / 2024

Yale Kilit 2015 hedefleri

Yale Kilit 2015 hedefleri

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Kale Kilit internet sitesini yeniledi!

Türkiye’de güvenliğin tek adresi Kale Kilit 2015 yılı mottosu “Yepyeni bir Kale” çerçevesinde internet sitesini de yeniledi. Kullanıcı dostu ve son teknoloji altyapıyla donatılan internet sitesi Kale Kilit’in yeni yüzü olacak.

Kale Endüstri Holding, ürünlerini 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’nin kilit ve çelik kapı sektöründe tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2015 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 240 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Beşiktaş'ta Hakan Yalım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Kale Endüstri Holding 2015 hedeflerini açıkladı!

Türkiye'de özellikle kilit, Çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı.

Kale Endüstri Holding 2015'te 500 milyon TL ciro hedefliyor!

Türkiye'de özellikle kilit, çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin tartışmasız lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yale Kilit 2015 hedefleri Haberi

Yale Kilit 2015 hedefleri

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı. Evde kurulu bir güvenlik sisteminin, hırsızlar için en caydırıcı yöntem olduğunu dile getiren Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, 2015 yılı sonuna kadar Alarm Merkezi sayısını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Herhangi bir sabit hizmet bedeli ya da abonelik ücreti gerektirmeyen ve kablosuz kurulumu sayesinde her yere kolayca taşınabilen sistemde, biri başlangıç diğeri ekstra donanımlı iki seçenek yer alıyor. İhtiyaca göre, 12 ayrı aksesuarın eklenebildiği Compact model KDV dahil 340...