06 / 05 / 2024

Yalı Mahallesi Evleri ödeme seçenekleri

Yalı Mahallesi Evleri ödeme seçenekleri

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri toplam 84 adet daireden oluşuyor. Dairelerin 1 oda 1 salon 2 oda ve 1 salon olarak dizayn edildiği projede toplam 3 blok bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde satışlar başladı! Daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Mahallesi Evleri Sakarya Karasu' da bulunuyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Fatih Yalı Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Fatih İlçesi, Yalı Mahallesi, 827, 828, 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839 adalara ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

Körfez'deki metruk binalar tehlike saçıyor!

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde metruk binaların yıkılması ve ya önlem alınması isteniyor. Çocuk parklarının yanında bulunan metruk binalar tinerci ve evsizlerin meskeni oldu.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Nouvel Maltepe'de 434 bin TL'ye! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzası ile Maltepe Yalı Mahallesi'nde inşa edilen Nouvel Maltepe, fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2020 yılının sonunda yapılması planlanıyor...

Trabzon'da şaşkına çeviren görüntü! İnşaat iskelesinde ilginç önlem!

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde dış cephe ısı yalıtım çalışması sırasında kurulan iskele için alınan strafor önlemi görenleri şaşkına çevirdi.

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

Nouvel Maltepe fiyat 2018!

Lansmana özel peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunulan Nouvel Maltepe İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde yükseliyor..

Nouvel Maltepe'de 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

Fatih'te 9 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Fatih İlçesi Yalı Mahallesi ve Çakırağa Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Nef Yalıkavak Bodrum Konutları!

Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Yalıkavak Evleri için ön talep toplanıyor...

Yalı Mahallesi Evleri ödeme seçenekleri Haberi

Yalı Mahallesi Evleri ödeme seçenekleri

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde 1+1 daireler 55 metrekare ile 65 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.


Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Toplam 84 adet konuttan oluşan projede daireler 1 oda 1 salon 2 oda ve 1 salon olarak tasarlandı. 


Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor. Dairelerin satışlarının başladığı projede peşinatta 30 ay vade imkanı uygulanıyor.


Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri iletişim

Adres:Ekşi İnş.Tic.Ltd.Şti Yalı Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi Ekşioğlu Sitesi No:72

Karasu/Sakarya

Tel: 0 264 718 72 72

Web: [email protected]

Tülay...