08 / 05 / 2024

yalı stadı inşaatı başladı mı

yalı stadı inşaatı başladı mı

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan ve Karşıyaka'nın yalıda bulunan mevcut stadın yıkılıp yerine 15 000 kişilik stad projesi daha gündeme geldiği gün büyük bir tepki alıp rafa kaldırıldı.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçet İnşaat Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çetiner, Mustafa Yalçın, Sabit Yalçın tarafından kuruldu.

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Bu yıl 7 stadın inşaatı tamamlanacak!

Türkiye'de inşaatı biten ve yenilenen 32 stadın toplam kapasitesi 1 milyona yaklaştı. Hazır hale getirilen statlar futbol severleri ağırlamayı bekliyor. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

yalı stadı inşaatı başladı mı Haberi

yalı stadı inşaatı başladı mı


Yıllardır adeta yılan hikayesine dönen stad krizi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan ve Karşıyaka'nın yalıda bulunan mevcut statının yıkılıp yerine 15 000 kişilik stad projesi daha gündeme geldiği gün büyük bir tepki alıp rafa kaldırıldı.


Yeni yer olarak gösterilen Örnekköy'de, ise hala bir gelişme olmaması Karşıyaka'lı taraftarları ve İzmir'lileri adeta çıldırtma noktasına getirdi. Diğer yandan Göztepe Gürsel Aksel stadının yerine yapılması planlanan 15.000 kişilik stad'ın mevcut seyirci kapasitesini kaldıramıyacağı düşünülerek daha uygulamaya başlanmadan gündemden düştü. Uzundere ismi son günlerde fazlası ile telefuz edilip buraya 25.00 kişilik stad yapılması gündeme geldi. Son yıllarda o kadar proje üretilmesine rağmen emektar Alsancak statının kapatılması ile İzmir takımları adeta kendi evinde deplasmanda oynamaya başladılar. Top şimdi Büyük Şehir Beledediyesinde...