06 / 05 / 2024

Yalı Yunus kültür merkezi

Yalı Yunus kültür merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Yalı kültürü dünyada sadece İstanbul'da yaşanıyor!

Yeni Şafak Gazetesi'nden Harun Karaburç, Türk kültürü üzerine yaptıkları çalışmalarla tanınan Necdet Sakaoğlu ve mimar Sinan Genim ile yalı kültürü ve bu yalıların tarihimizdeki yerini konuştu. Yalı kültürünün dünyada sadece İstanbul’da yaşandığına değinen Sakaoğlu, zamanla bu kültürün yerini lümpen

Belgrad Türk Kültür Merkezi Pazartesi günü açılacak!

Yunus Emre Enstitüsü Belgrad Türk Kültür Merkezi'nin resmi açılışı, Başbakan Davutoğlu tarafından yapılacak. Aslantaş, Belgrad'da geçen mayıs ayında faaliyete başlayan merkezin resmi açılışının pazartesi günü yapılacağını söyledi.

Katar'da Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Katar'ın başkenti Doha'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Nuruosmaniye Kültür Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuruosmaniye Kültür Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Ayaslı 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Apartmanı' nda kuruldu.

Metristepe Kültür Merkezi Pazartesi günü açılıyor!

Bozüyük’ün en önemli kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın katılımlarıyla Pazartesi günü açılarak hizmete girecek.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin inşaatı hızlandı!

Körfez’de pazarların sokak aralarından kalkması için merakla yapımı beklenen, Yeni Yalı Mahallesi Kapalı Pazarı’nın yer aldığı Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde çalışmalar hızlandı.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Yalı Yunus kültür merkezi Haberi

Yalı Yunus kültür merkezi


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, yeni kültür merkezi projeleri için düğmeye bastı.

Kartal Belediyesi'nin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:
Kültürel ve sanatsal faaliyetleri Kartal geneline yayarak komşularımızın bu faaliyetlere kolaylıkla erişmesini sağlayacak, planlanma aşamasında olan ve yapımına başladığımız projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de aynı zamanda seçim vaatlerimiz arasında yer alan Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi. Şu an inşaat halinde olan proje ile ile Yalı, Yunus ve Topselvi Mahallesi’nin 40 yıllık beklentisine cevap vermiş olacağız.

7 katlı olarak inşa edilecek kültür merkezi içinde; çok amaçlı salonlar, mutfağı bulunan taziye evi, toplantı salonları, kütüphane, idare odaları, 11 adet atölye sınıfı, Kartal Akademisi için 11 adet derslik ve çatı katında açık teras olacak. Tesis ile beraber...