29 / 04 / 2024

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.




Kağıthane Belediyesi’nin Mayıs ayı yatırımları Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi’nin açılışı ile devam etti. Kurdelesini mahalle sakini çocukların kestiği Yunus Emre Kültür Merkezi’nin açılış programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Oktay Saral, siyasi partiler ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda yaptığı konuşmada Yunus Emre Kültür Merkezi’nin açılış törenine gelen davetlilere teşekkür eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘15 gün içerisinde 23 tane açılış ve temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Geriye baktığınızda yüzlerce açılış programı gerçekleştirdik. Sadece 2 yüz’ün üzerinde çocuk parkı yaptık ve hizmete açtık. Yüzlerce büyük çalışma yaptık. Kağıthane’de kavşaktan tünellere kadar birçok çalışmamız oldu. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu tüneller, ilçe belediyesi olarak bizlerin yapmış olduğu tüneller var. Yüzlerce yeni  yol açma çalışmalarımız var.  Biz tüm bu hizmetler sebebiyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.’ diyerek, ‘Yunus Emre Kültür Merkezi’nin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum.’ şeklinde konuştu.

Kağıthanelilerin hizmetine sunduğu merkezler için Başkan Kılıç’ı tebrik eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Oktay Saral, Yunus Emre Kültür Merkezi’nin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmalarının ardından çocukların kestiği kurdele ile hizmete açılan Yunus Emre Kültür Merkezi vatandaşların beğenisi topladı. Vatandaşlarla birlikte merkezi gezen Başkan Kılıç ve beraberindekiler merkezde incelemelerde bulundu.


Kağıthane Belediyesi


Geri Dön