02 / 05 / 2024

yalıkavak asfalt yatırımları

yalıkavak asfalt yatırımları

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

2019'da Yozgat'a yapılan kamu yatırımları mecliste!

2019 yılında Yozgat iline yapılan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

3t Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

3t Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Taha Yalçın Özyılmaz tarafından 1 milyon 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MASKİ yatırımları masaya yatırıldı!

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ağırladı, toplantıda MASKİ yatırımları masaya yatırıldı.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

yalıkavak asfalt yatırımları Haberi

yalıkavak asfalt yatırımları


Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar, Gökçebel Mahallesi Ahmet Bilgiç Sokak’ta da devam ediyor.

Yapılan sıcak asfalt çalışmasında 1 km’lik yolda toplamda 375 ton sıcak asfalt kullanılıyor. Öncelikle yol zeminini asfalta uygun hale getiren ekipler, daha sonra sıcak asfalt dökme işlemine başladı. 1 km’lik yolun yarısının bitirildiği çalışmalar kapsamında sıcak asfalt çalışmasının bahsi geçen sokakta birkaç gün içinde bitirilmesi planlanıyor.

Bu nedenle belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetlerini de önlemek için planlamalar çerçevesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda, Bodrum yarımadasının tamamında yaşanan yol problemlerine en kısa sürede çözüm getirilmesi hedefleniyor.

Yarımada genelindeki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam...