21 / 05 / 2024

Yalınkılıç Tekstil iletişim

Yalınkılıç Tekstil iletişim

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri!

Toplam 1.681 daire ve 125 ticari birimden meydana gelen Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 21 katlı 7 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri....

Bizim Evler Ardıçlı iletişim!

26 bin 575 metrekare alanda inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor. Bizim Evler Ardıçlı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası +90 (212) 454 olarak belirtiliyor.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

Yalınkılıç Tekstil iletişim Haberi

Yalınkılıç Tekstil iletişim

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...