30 / 04 / 2024

yalıtım arge merkezi

yalıtım arge merkezi

Kuruluşunun 45'inci yılını kutlayan BTM; bu yıl içerisinde yurt içinde yüzde 10, yüzde 20 büyümeye ulaşmayı amaçlıyor.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

YDM Yalıtım Denetim Merkezi Anonim Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Berk Demiryürek tarafından kuruldu.

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Evlerin yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok!

Kadir Has Üniversitesi'nin Türkiye Toplumunun Enerji Tercihleri Araştırması sonucuna göre, evlerin yüzde yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok. Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankete bin 204 kişi katıldı.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

TOFD Beykoz Şubesi'nin ısı yalıtımı tamamlandı!

Anadolu Yakası ve Beykoz'da yaşayan omurilik felçlilerine sağlık, mesleki, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuki alanlarda hizmet veren TOFD Derneği’nin Ortaçeşme’de bulunan merkezi ısı yalıtımı yapılarak kış ayları için hazır hale getirildi.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Taner Kavas'tan binalar için yalıtım malzemesi uyarıları!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tuğla ve Kiremit Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas, binalarda kullanılan yalıtım maddelerinin seçiminde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Baumit Cool Pigment ile en koyu renk tonları ısı yalıtımında kullanılabiliyor!

Baumit İnovasyon Merkezi’nin geliştirdiği Cool Pigment ile en koyu ve en moda renk tonlarını bile ısı yalıtım sistemlerinde geniş alanlar üzerinde uygulamak artık mümkün.

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kaçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Kadıköy, Nida Kule İşmerkezi'nde kuruldu.

Yalıtımın Mavi Yüzü Sergisi Kozzy AVM’de açılıyor!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede’nin, enerji tasarrufunun önemine dikkat çekmek için eline fotoğraf makinesini alıp hayatın içinden kareler yakaladığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” fotoğrafları, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde sergilenecek

Yalıtımın Mavi Yüzü Kozzy AVM'de sergilenecek!

Bennu Gerede’nin, enerji tasarrufunun önemine dikkat çekmek için eline fotoğraf makinesini alıp hayatın içinden kareler yakaladığı “Yalıtımın Mavi Yüzü” fotoğrafları, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde sergilenecek

yalıtım arge merkezi Haberi

yalıtım arge merkezi

Kuruluşunun 45'inci yılını kutlayan BTM; 2020'yi yurt içinde yüzde 10, yüzde 20 büyümeyle kapatmayı hedefliyor. BTM Yönetim Kurulu Başkanı C. Levent Ürkmez, yalıtımdaki ihtiyaçları yeni ve inovatif ürün 2017 de sektördeki ilk ve tek AR-GE merkezini kurduklarını ve 2019'da cironun yüzüne 1,2'sini AR-GE'ye ayırdıklarını söylüyor. Ürkmez "AR-GE yatırımlarımız, degişen dinamiklere ayak uydurmamıza, katma değeri yüksek ürünlerle teknolojide edebilmemize ve ekonomiye katkı sağlamamıza olanak tanıyor diyor.

Ekonomist'ten Ceren Oral Balaban'ın haberine göre; yalıtım sektörünün 45 yıllık tecrübeli ismi BTM, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki altı adetten oluşan tesislerinde su ve ısı yalıtımı, çatı kaplama malzemeleri ve yapı kimyasalları üretimi yapıyor. Ayrıca grup şirketlerinden Polpan KZ ile Kazakistan'da XPS ısı yalıtım levhası ve bitümlü su yalıtım örtüleri üretimi gerçekleştiriyor. İhracatta Avrupa ülkelerine odaklanan...