18 / 05 / 2024

yalıtım fabrikası nurcan özdemir

yalıtım fabrikası nurcan özdemir

Nurcan Özdemir 39 yaşında. Bursa’da yalıtım malzemesi üreten iki fabrikanın sahibi. Garanti Bankası’nın Kadın Girişimci Ödülü’nü alan Özdemir, elektriği 11 yaşında görmüş. Özdemir, 2013’te İstanbul’da fabrika kuracak

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

ODE Yalıtım gözünü Afrika pazarına dikti!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart itibariyle başlayacak üretimle birlikte oluşacak kapasite artışını, ihracatta büyüme için kullanacak. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Dünya markası olmak için önce bölgesel güç olmak gerekiyor. " dedi.

ODE Yalıtım, rotayı Afrika'ya çevirdi!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında Mart ayından sonra üretime başlayacak. Kapasite artışını ihracatta büyüme için kullanmayı planlayan ODE Yalıtım, Kuzey Afrika ülkelerine yöneliyor.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

Yalıtım harcamaları gider olarak gösterilebilecek!

Torba Yasa Tasarısı'nda enerji tasarrufu amaçlı yapılan harcamaların gider olarak gösterilebilecek olmasını değerlendiren EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, tasarının enerji ithalatı için de önemli olduğunu vurguladı.

ISOSPRING yalıtım malzemesi ile depreme karşı koruma!

Yalıtım ve zemin kaplama firması Eclectia'nın üretimini Türkiye' deki fabrikasında gerçekleştirdiği ISOSPRING yalıtım malzemesi ile “su yalıtımı yapılmış bir bina’yı depremin yıkıcı etkilerine karşı korumak mümkün.

Nurcan Özdemir: Enerji tasarrufunun gizli kahramanı yalıtım!

Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığı maliyetlerin yanında enerjide sürdürülebilirliği de tehdit ederken, EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, ülkemizde enerji verimliliği için en önemli argümanın temelden çatıya yalıtım olduğunu vurguladı.

Berkosan Yalıtım'ın Bozüyük'teki fabrikası üretime başladı!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'nden satın aldığı fabrikasının üretime başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu araclığı ile duyurdu...

Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı!

‘2013 Çevreci Tesis Ödülleri' töreninde Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Filli Boya ve Capatect Yalıtım olarak bilinen Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı

Elektriği 11 yaşında gördü, 2 tane yalıtım fabrikası var!

Nurcan Özdemir 39 yaşında. Bursa’da yalıtım malzemesi üreten iki fabrikanın sahibi. Garanti Bankası’nın Kadın Girişimci Ödülü’nü alan Özdemir, elektriği 11 yaşında görmüş. Özdemir, 2013’te İstanbul’da fabrika kuracak

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

İzosis, yalıtımı yeni ARGE çalışmaları ile güçlendiriyor!

Sektöre hazır sıvalı yalıtım levhalarında dört kenarda binili kilitli sistem ile gizli dübel detayını kazandıran İzosis, yüzey kaplama kimyasıyla da farklı bir ürün geliştirdi

yalıtım fabrikası nurcan özdemir Haberi

yalıtım fabrikası nurcan özdemir

Garanti Bankası’nın Girişimci Kadın Ödülü’nü alan Nurcan Özdemir, Bursa’da yalıtım sektöründe faaliyet gösteren EPSA şirketinin sahibi. Ardahanlı çiftçi bir ailenin kızı olan Özdemir elektriği, televizyonu 11 yaşında görebilmiş. Özdemir, 1989’da ailesiyle Ardahan’dan Bursa’ya okuyabilmek için göç etmiş. Ancak 7 kardeşin okuması zor olunca tekstil fabrikasında işçi olmuş. Özdemir, daha sonra sekreter olarak girdiği yalıtım şirketinde pazarlama ve satış müdürü olmuş. Şimdi 14 bin metrekarelik alanda iki fabrikası bulunan Özdemir, yeni yatırım planları yapıyor.

Sıfırdan başlayarak bir başarı öyküsünün kahramanı olan Özdemir, eşi, babası ve kardeşleriyle birlikte büyüttüğü şirketinin daha başarılı olması için kurumsallaşma çalışmaları yapıyor. Liseyi dışarıdan bitirerek inşaat ve mimarlık eğitimi almak isteyen Özdemir sorularımızı yanıtladı.



Sıfırdan nasıl iş kadını oldunuz?


Okumaya meraklıydım, hayallerim vardı. En büyük hayalim öğretmen veya hemşire...